Οικονομόπουλος-Καβουρά: Οι φημολογούμενες αιτίες του χωρισμού

9
1
ΟικονομόπουλοςΚαβουρά Οι φημολογούμενες αιτίες του χωρισμού

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Βίκυ Κάβουρα δεν είναι ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες.

 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό αλλά κανείς δε βγαίνει να μιλήσει για τις αιτίες και τους λόγους που τους οδήγησαν στο να χαλάσουν μία σχέση που όπως φαινόταν όδευε προς τον γάμο. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες και οι επικρατέστερες θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο να είναι αυτός που έδωσε το τέλος στη σχέση.

Συγκεκριμένα ακούγεται πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν άντεχε τις πολλές σκηνές ζηλοτυπίας που του έκανε η ηθοποιός αλλά και το γεγονός πως η Βίκυ Κάβουρα προσπαθούσε να φαίνεται πολύ μέσα από αυτή τη σχέση.

Άλλες φήμες θέλουν τη Βίκυ Κάβουρα να μην μπορεί να αντέξει τον έντονο και πολύ δυναμικό χαρακτήρα του γνωστού τραγουδιστή. Τι ισχύει και τι όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά σίγουρα ελπίζουμε οτι έγινε να είναι για το καλύτερο και των δύο.

newest oldest most voted
Notify of
so@@@@@@y
Guest
so@@@@@@y

μοντελο δεν ειμαι αλλα δε τη λετε και ωραια βαφουνε και ενα ξανθο μαλλι το οποιο δεν της παει καθολου ομορφη δεν την λες

ΚΟΥΚΛΑ
Guest
ΚΟΥΚΛΑ

Η ΚΑΒΟΥΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΞΙΝΟΜΟΥΡΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕς ,ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑΣΑΙ..ΧΑΧΑΧΑ

ετσιιιιιι
Guest
ετσιιιιιι

Με αυτά που είχε πει στο ΟΛΑ την είχε @@@φτιλισει, ήταν θέμα ημερών να του κουνήσει το μαντήλι. Τώρα αυτά που γράφει ο γ.@@@.ν.ι.δ.η.ς είναι όπως καταλαβαίνετε καθ’ υπαγόρευση, για το προφίλ του μπουζουξή. Αυτή πρόλαβε και έδωσε μια συνέντευξη και έκανε ενα εξώφυλλο, απο αύριο γεια σας.

ε@@@ελους
Guest
ε@@@ελους

α………δε τα μαθατε αυτοι χωρισαν γιατι η κυρα εκανε πολλες σκηνες ζηλοτυπιας και τη @@@φορτωθηκε ευτυχως γιατι σιγα την ωραια ξινομουρα

@Α
Guest

ΣαγΟνι κοπελιαμ με ομικρον

να γιατι:
Guest
να γιατι:

αυτη ειναι δυναμικη αυτος θελει παλαιας κοπης γκο.με.να

..
Guest
..

Ένας άνθρωπος δεν ειναι μονο η εμφάνιση, αλλά και αυτά που κουβαλάει, η προσωπικότητα του , λέμε τώρα.. Αυτός βρωμαει απ’ όπου και να τον πιάσεις, μια ωραία φωνή έχει μόνο τπτ άλλο. Χωριαταρος με μυαλά προηγούμενου αιώνα όσο αφορά την θέση της γυναίκας.

γελοιος
Guest
γελοιος

Του είπε να πάει το πιάτο στον νεροχύτη, του μισογύνη λαϊκού βάρδου και αυτός δεν τα σηκώνει αυτά. Έστρωσε την φράντζα και της έδει@@@ την πόρτα …

Α
Guest
Α

ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΟΣ..ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΓΩΝΙ ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ..Κ ΠΕΤΣΙ Κ ΚΟΚΚΑΛΟ