ΦΡΙΚΗ: 19χρονος ΕΣΦΑΞΕ 14χρονο και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του

0
1
ΦΡΙΚΗ 19χρονος ΕΣΦΑΞΕ 14χρονο και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του

«Κοιτάξτε, ξέρω ότι είναι νεκρός, τον μαχαίρωσα στην βασική αρτηρία στο λαιμό», είπε ο 19χρονος Λούις Νταίνς, έχοντας ένα ψυχρό βλέμμα και με καθαρή φωνή, σχεδόν αδιάφορα, στους αστυνομικούς και έδειξε τον 14χρονο Μπρεκ Μπέντναρ, ο οποίος ήταν νεκρός στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Πρόκειται για ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα τα οποία συγκλόνιζαν τη χώρα…

Το θύμα


Τα δύο παιδιά είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου, εξαιτίας μιας ομάδας παιχνιδιού στην οποία συμμετείχε ο 14χρονος, και την οποία διηύθυνε ο 19χρονος από το διαμέρισμά του στο Έσεξ της Αγγλίας. Στο διαμέρισμα έμενε μόνος του από τότε που η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει κι ο πατέρας του είχε αναλάβει την κηδεμονία του.

Ο ανήλικος είπε χαρούμενος στους γονείς του ότι θα πάει να γνωρίσει έναν διαδικτυακό του φίλο. Εκείνος μπήκε μέσα πιστεύοντας ότι θα περάσει μια όμορφη μέρα με τον φίλο του, χωρίς να ξέρει ότι ζούσε τα τελευταία λεπτά της ζωής του.


Παρήγγειλαν φαγητό και άρχισαν να μιλούν… Ξαφνικά ο 19χρονος πήγε στην κουζίνα και άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο. Τον πλησίασε και τον… ΕΣΦΑΞΕ!

Ο δράστης


Στην συνέχεια, τράβηξε το άψυχο κορμί του, το οποίο ήταν μέσα στο αίμα φωτογραφίες και τις έστειλε σε όλους τους φίλους του. Μάλιστα, τις έστειλε και στην ομάδα που είχε στο διαδίκτυο για να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη της ότι εκείνος έχει πεθάνει!!!! Πλύθηκε, άλλαξε ρούχα και κάλεσε την αστυνομία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο ανήλικος ήθελε να αυτοκτονήσει και στην προσπάθεια του να τον αποτρέψει, τον σκότωσε!


Η ιατροδικαστική εξέταση όμως έδειξε πως του είχε κόψει το λαιμό με τέτοιο τρόπο ώστε ο θάνατος να έλθει αμέσως! Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, αποκάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, που επηρεάζει την ικανότητά του να παίρνει σωστές αποφάσεις.

Το θύμα


Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.