Υρώ Μανέ: «Η σημερινή εικόνα της τηλεόρασης δεν μου αρέσει» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/358602/yro-mane-i-simerini-eikona-tis-tileorasis-den-moy-aresei#ixzz3OmKlbVdc

1
2
Υρώ Μανέ Η σημερινή εικόνα της τηλεόρασης δεν μου αρέσει

Eνα πονηρό πνεύμα, ένα «Φάντασμα με γόβες», εγκαθίσταται στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο «Γκλόρια» και η πρωταγωνίστρια της παράστασης Υρώ Μανέ, με την ιδιότητα του μέντιουμ, προσπαθεί να το φέρει στα νερά της.

«Εχει ανάγκη ο κόσμος μια ωραία παράσταση σε ένα ωραίο θέατρο, για να ξεφύγει από τα προβλήματά του, από τη μίζερη γκρίζα καθημερινότητά του και να ευφρανθεί η ψυχή του», υποστηρίζει η Υρώ Μανέ μιλώντας στο Tv Έθνος. «Η παράσταση «ψυχαγωγεί. Για δύο ώρες ο θεατής ζει σε έναν άλλο, …μαγικό… κόσμο. Δεν είναι μια κωμωδία σύγχρονη που πραγματεύεται τωρινά θέματα, είναι κάτι το διαφορετικό». Παρά το τηλεοπτικό της παρελθόν, η Υρώ Μανέ δεν εμφανίζεται σήμερα στην tv. Εχει κάνει ένα γκεστ στη «Μουρμούρα», που θα παιχτεί μέσα στον μήνα. «Θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια σειρά αντάξια αυτών όπου συμμετείχα μέχρι τώρα… Η τηλεόραση είναι ένα είδος που, όταν θέλει, μπορεί να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Το αποδεικνύουν οι σειρές που έχουν γίνει κατά καιρούς, καθώς και η υποστήριξη του κόσμου προς αυτές. Η σημερινή εικόνα της τηλεόρασης δεν μου αρέσει. Η γενικότερη εικόνα της ζωής μας καθρεφτίζεται στην TV, η οποία αντικατοπτρίζει το πολιτισμικό χάος που υπάρχει στη χώρα, με κάποιες μικρές ακτίδες φωτός».

newest oldest most voted
Notify of
Έρη
Guest
Έρη

Πόσο δίκιο έχει.Παλαιότερα,ίσως,μας χαλούσε η αισ8ητική κάποιων σειρών.Τώρα,γίνεται επικίνδυνη πλέον,με την γκέι προπαγάνδα ,στο σύνολό της η τηλεόραση.