Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μου έκλεψαν τα παπούτσια και γύρισα σπίτι μου ξυπόλητος»

1
1
Δημήτρης Σκαρμούτσος Μου έκλεψαν τα παπούτσια και γύρισα σπίτι μου ξυπόλητος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους ανθρώπους, που πριν γίνουν γνωστοί στο χώρο της τηλεόρασης και κάνουν καριέρα, έχουν περάσει πολύ δύσκολες εποχές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΟΚ, μίλησε για την περίοδο της δεκαετίας του ’80, μία περίοδο «μεγάλων αλλαγών και σεξουαλικής απελευθέρωσης», όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν αληθεύει ότι έχει γυρίσει σπίτι του χωρίς παπούτσια, επειδή του τα είχαν κλέψει, ο γνωστός σεφ απαντά: «Τότε αυτά ήταν καθημερινό φαινόμενο. Μην ξεχνάς ότι η δεκαετία του ’80 για την Ελλάδα ήταν περίοδος μεγάλων αλλαγών, είχαν αρχίσει να έρχονται τα πρώτα ερεθίσματα από το εξωτερικό, και ειδικότερα από την Αγγλία Τώρα, βέβαια, με τους περισσότερους από αυτούς είμαστε φίλοι πια. Συναντιόμαστε με τις οικογένειές μας και αναπολούμε εκείνα τα χρόνια».

Όσο για τη σεξουαλική απελευθέρωση, μέχρι που εμφανίστηκε το AIDS, σχολιάζει: «Εκείνη την περίοδο οι άντρες έπρεπε να προσπαθήσουν πολύ για να κατακτήσουν μία γυναίκα. Τότε επιβαλλόταν να περιμένεις την κοπέλα κάτω από το σπίτι της για να της μιλήσεις ή έπρεπε να βάλεις κάποια άλλη να τη ζητήσει στο τηλέφωνο, για να μπορέσεις να επικοινώνησες μαζί της. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φόρες την αδελφή μου γι’ αυτόν τον λόγο, από φόβο μήπως σηκώσει το ακουστικό ο πατέρας της κοπέλας που με ενδιέφερε».

newest oldest most voted
Notify of
Μαλάκα
Guest
Μαλάκα

Ναι ε και μετά τι έκανες ήπιες την πρέζα σου κι έγινες πάλι περδίκι;