Μυστήριο με την επίθεση και την απόπειρα απαγωγής γνωστού φωτογράφου

0
2
Μυστήριο με την επίθεση και την απόπειρα απαγωγής γνωστού φωτογράφου

Θρίλερ επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Παλαιό Φάληρο, όπου γνωστός φωτογράφος έδωσε μάχη με αγνώστους, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν ενώ παράλληλα τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν!

Ο γνωστός φωτογράφος επέστρεφε στο σπίτι του από το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν. Εκεί τον περίμεναν οι απαγωγείς του με τους οποίους έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι άγνωστοι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Τότε, τον έβαλαν σε ένα σκούρο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ιλιγγιώδη ταχύτητα, όμως, με την οποία κινούταν το όχημα, καθώς και τα φιμέ τζάμια, κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών που ήταν στους δρόμους.

Έστειλαν σήμα στα κεντρικά με τις πινακίδες του αυτοκινήτου και τους ενημέρωσαν ότι είναι πλαστές, για αυτό ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Αττικής.

Το «κυνηγητό» κατέληξε στον Βύρωνα όταν το μαύρο τζιπ των απαγωγέων μπήκε σε αδιέξοδο και τράκαρε με άλλο παρκαρισμένο όχημα. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο όχημα τον 45χρονο τραυματία, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ο ίδιος φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς που τον βρήκαν τρομαγμένος ότι: «Εγώ έχω οικογένεια και έκανα απλά την δουλειά μου».

Αυτό που αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι τα κίνητρα των δραστών με πιθανότερες τις εκδοχές της ληστείας ή των προσωπικών διαφορών με το θύμα.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει έξω από το κτήριο στο Παλαιό Φάληρο και η οποία πιθανόν να έχει βιντεοσκοπήσει τους δράστες και την πάλη.