Ελένη Χατζίδου: «Με πίεσαν να πάρω ναρκωτικά»

0
1
Ελένη Χατζίδου Με πίεσαν να πάρω ναρκωτικά

«Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα»

Για το ξεκίνημα της καριέρας της, εξομολογούμενη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ την είχαν πιέσει να πάρει ναρκωτικά μίλησε η Ελένη Χατζίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «You» η τραγουδίστρια και περιέγραψε ότι «είπα απλώς “καληνύχτα” κι έφυγα!».

Παράλληλα, η Ελένη αποκάλυψε και την επιμονή γνωστών της να πάρει ουσίες: «Να φανταστείς ήμασταν μια παρέα, έκαναν όλοι, αλλά εγώ δεν έμπλεξα ποτέ. Με πίεζαν και με έκαναν να αισθάνομαι εκτός ομάδας. Ακόμα και στο καμαρίνι μου υπήρξαν τραγουδίστριες, που έπαιρναν ναρκωτικά και μου πρότειναν επίμονα να δοκιμάσω. Έχω χάσει γνωστό από αυτά, όμως, ανεξάρτητα από αυτό, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δοκιμάσω!».
Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι στην αρχή της καριέρας της, όταν όλοι τραγουδούσαν το «Χειρότερη», βίωσε την αποδοκιμασία. «Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν “τώρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα” και με αποκαλούσαν “λαϊκή” και “σκυλού”! Όμως, δεν με ενοχλεί γελάω», λέει χαρακτηριστικά.