Η Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει: «Δεν είμαι η πιο ταλαντούχα, αλλά…»

2
3
Η Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει Δεν είμαι η πιο ταλαντούχα αλλά…

Συνέντευξη στον ΚΛΙΚ FM Κύπρου, έδωσε η Έλενα Τσαβαλιά και μεταξύ άλλων μίλησε για την στιγμή που έμαθε ότι ο άντρας της, Μάρκος Σεφερλής αναλαμβάνει το «Πρωινό» του Mega.

«Είμαι έτοιμη και ετοιμοπόλεμη με τον Μάρκο! Έκανα διακοπές στα Κουφονήσια όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μάρκος και με ενημέρωσε ότι του έγινε πρόταση για το πρωινό. Δεν του είπα τίποτα γιατί έχω μάθει να υποστηρίζω την όποια απόφασή του. Εκείνη τη στιγμή του είπα «Μπράβο αγόρι μου. Συγχαρητήρια» και αμέσως μου είπε ότι θα με πρότεινε κι εμένα. Δεν είμαι η πιο ταλαντούχα, αλλά με μένα νιώθει ασφάλεια. Ο Μάρκος δεν επιβάλλει ανθρώπους, προτείνει. Έπρεπε κι εγώ να περάσω από οντισιόν και είναι πολύ λογικό. Πρόκειται για ένα ζωντανό πρόγραμμα και αυτός που σε προσλαμβάνει πρέπει να ξέρει αν μπορείς να ανταπεξέλθεις.»

newest oldest most voted
Notify of
ναι
Guest
ναι

Συμφωνώ με παν

Παν.
Guest
Παν.

Εσύ αν αγαπάς τον άντρα σου, να πάρεις την Πολίτη και να αποσυρθείτε από την εκπομπή, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣ, πώς αλλιώς να σας το πούμε, είναι παγερό το κλίμα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για να σας δει κανείς, ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ. Με αγάπη σας το λέω, γιατί ίσως εσείς δεν το βλέπετε αυτό ή σας φουσκώνουν τα μυαλά οι κόλακες γύρω σας.