Σεφερλής-Λιάγκας: Θα κάνουν εκπομπή στο ίδιο studio!

0
1
ΣεφερλήςΛιάγκας Θα κάνουν εκπομπή στο ίδιο studio

Μπορεί Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λιάγκας να βρίσκονται «απέναντι» το πρωί, αλλά σε λίγο χρονικό διάστημα οι δυο τους θα κάνουν εκπομπή… στο ίδιο studio!

Βλέπετε ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Mega με Μία», ξεκινά γυρίσματα για το βραδινό show που θα παρουσιάζει στο Mega, στο studio Kappa, απ΄όπου βγαίνει και το «Voice».

«Λογικό είναι να συναντηθούμε γιατί τα ωράρια είναι λίγο πολύ κοινά» δήλωσε on camera ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πως θα είναι η βραδινή εκπομπή που ετοιμάζει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έχει καμία σχέση με το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου:

«Σίγουρα δεν θα είναι σαν του Λάκη Λαζόπουλου. Θα είναι one man show. Θα υπάρχει κοινό που θα παίζει μαζί μας και θα έχει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του show. Το ίδιο και ο καλεσμένος, ο οποίος θα δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα στα οποία δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα».

Όσο για το αν θα έχει δίπλα του, τους συνεργάτες του πρωινού; Απαντά, λέγοντας πως «κάποιοι θα είναι γιατί περνάμε καλά το πρωί και θέλω να τους βλέπω και το βράδυ. Θα είναι σε διαφορετικούς ρόλους απ΄αυτούς του πρωινού, και κατά διαστήματα. Από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσει το show και θα δούμε πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις μας. Οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής δεν θα είναι μόνιμοι σ΄αυτό, αλλά την εμφάνιση τους, θα την κάνουν».