Ζέτα Μακρυπούλια: «Φλερτάρει» με τον Αnt1

0
5
Ζέτα Μακρυπούλια Φλερτάρει με τον Αnt1

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, η Ζέτα βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο πρότζεκτ, ώστε να καταλήξουν σε συνεργασία. Καθώς όμως ο καιρός περνάει και ήδη διανύουμε το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, οι πιθανότητες να δούμε την παρουσιάστρια μέσα από τη συχνότητα του Mega λιγοστεύουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζέτα, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και όπως θα έκανε κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του, κάνει ραντεβού και επαφές με κανάλια.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η όμορφη Ζέτα βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον Αντ1. Φυσικά , αυτό δε θα γίνει άμεσα, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχει κάποιο πρότζεκτ για τη φετινή σεζόν, αλλά το πιθανότερο είναι να δούμε την παρουσιάστρια μέσω της συχνότητας του Αnt1 από Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, αν αυτό συμβεί, δε μιλάμε για μια μεταξύ τους συνεργασία για μια εκπομπή που θα αναλάβει την παρουσίαση, αλλά για κλειστό συμβόλαιο, καθώς ο Αnt1, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του την παρουσιάστρια.