Μάγδα Τσέγκου: «Δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα στην ενημέρωση»

3
6
Μάγδα Τσέγκου Δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα στην ενημέρωση

Η Μάγδα Τσέγκου, το έτερον τηλεοπτικό ήμισυ του Γιώργου Αυτιά, παραδέχεται πως μετά από τόση προϋπηρεσία μπορεί να αναλάβει μόνη της μία τηλεοπτική εκπομπή ενώ δεν λέει όχι και σε μία ενδεχόμενη στροφή στην ψυχαγωγία.

Αισθάνεσαι έτοιμη να παρουσιάσεις μόνη σου μια τηλεοπτική εκπομπή;

«Δύο! (γέλια). Εργάζομαι πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες και η εμπειρία που απέκτησα είναι η «προίκα» μου. Είμαι έτοιμη να εργαστώ όπου μου ζητηθεί. Και, βεβαίως, όχι μόνο αισθάνομαι, αλλά κυρίως είμαι έτοιμη να κάνω δική μου εκπομπή αν μου ζητηθεί».

Θα έκανες στροφή εάν σου πρότειναν ένα ενδιαφέρον ψυχαγωγικό concept εκπομπής;

«Στη ζωή μου, μέσα από τα λάθη μου, έμαθα πολλά. Και ο Θεός, καλώς ή κακώς, μου τα έφερε αλλιώς απ’ ό,τι τα υπολόγιζα. Έτσι, όταν εμείς προγραμματίζουμε, ο Θεός τα βλέπει και γελάει. Γι’ αυτό, ποτέ δεν λέω ποτέ. Δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα στην ενημέρωση. Τώρα, όσον αφορά την ψυχαγωγία, υπάρχουν τρανταχτά ονόματα που μεταπήδησαν από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, σάρωσαν και έκαναν καλύτερη καριέρα. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει η κάθε επιλογή. Είναι ρίσκο, είναι τύχη, είναι προσπάθεια, είναι όλα μαζί».

newest oldest most voted
Notify of
Ζωον
Guest
Ζωον

Μαγδα=ουρα του Αδωνη που δηθεν τσακωνονται το πρωι κ μετα βγαινουν κ λενε ποσα χρονια φιλοι ειναι@@@ Ζωα ολοι μας κοροιδευετε@@@

@
Guest
@

ναι;

σκορδα
Guest
σκορδα

Το μονο που δινεις ειναι το γογνακι σου φορα παρτιδα στον αυτια σιχαμα ξανθια απο την ριζα