Νίκος Αναδιώτης: «Τζαμιά δεν θα ήθελα στην Ελλάδα»

9
5
Νίκος Αναδιώτης Τζαμιά δεν θα ήθελα στην Ελλάδα

Τον λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο αλλά τι ρόλο παίζει η θρησκεία στη ζωή του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Αναδιώτης.

«Το ποδόσφαιρο το εγκατέλειψα γιατί τότε δεν είχα την κατάλληλη στήριξη από το σπίτι μου. Δεν μου έμεινε όμως απωθημένο. Παίζω δυο φόρες την εβδομάδα», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα. Όσο για τον ρόλο που παίζει η θρησκεία στη ζωή του; «Για μένα η θρησκεία είναι μια μία. Το τριαδικό. Όλα τα άλλα είναι αιρέσεις, αλλά σέβομαι όλες τις θρησκείες. Τζαμιά όμως δεν θα ήθελα στην Ελλάδα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλέραμα.

newest oldest most voted
Notify of
@πλακωσαν ο
Guest
@πλακωσαν ο

Μ αρεσει που μιλας για δημοκρατια ενω κανεις φασιστικοτατο σχολιο.

πλάκωσαν ο
Guest
πλάκωσαν ο

09:57:38 ” Ψιλοφασιστάκι κόκκινο σε κόβω παιδαρά. Το “τελεία και παύλα” να το λες στους ομοϊδεάτες σου. Στην Ελλάδα έχ@@@ δημοκρατία. Οι πολλοί αποφασίζουν και όχι το κόμμα. Για ηρέμησε γιατί ότι ανεβαίνει
κατεβαίνει…..

κική
Guest
κική

παιδαρα: στις χώρες της μέσης ανατολής υπάρχουν χριστιανικές εκκλησίες γιατί οι άνθρωποι εκεί προυπήρχαν των μουσουλμάνων. Οι λαοί σε εκείνες τα κράτη ήσαν πολυθειστές από αρχαιοτάτων χρόνων και κατόπιν βιαίως εκχριστιανίστηκαν. Κατόπιν ήρθε και η λαίλαπα του μουσουλμανισμού. Στην Ελλάδα όμως δεν υπήρχαν ποτέ μουσουλμάνοι. Μην κάνει ανόμοιες συγκρίσεις.

παιδαρας
Guest
παιδαρας

επαναλαμβανω σε ολες τις χώρες εκτος τις τρ@@@οκοσμικές υπαρχούν χωροι λατρείας της θρησκεία σου, Στη Mέση Aνατολή και στο Aραβικό κόσμο έχ@@@ τα λεγόμενα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία (Iεροσολύμων, Aντιοχείας και Aλεξανδρείας), εκ των οποίων το πρώτο και το τρίτο είναι σαφώς και έντονα @@@λληνικά και το δεύτερο Aραβικό αλλά με ελληνοφιλικό προσανατολισμό (Pουμ Oρτοντόξ). όποιος δαιφωνεί απλως να μην πηγαίνει

ς
Guest
ς

Μια χαρά τα λέει ο Αναδιώτης.Οι αιρετικοί ας μείνουν στην χώρα τους.Εδώ υπάρχει Ορθοδοξία και σε όποιον αρέσει.Αυτο δεν θα αλλάξΕι ποτέ.

Sky
Guest
Sky

Επίσης θυμηθείτε και τους Γάλλους. Τέτοιες απόψεις,σαν τα πρώτα δύο σχόλια,είχαν και τώρα είναι όλοι Σαρλί.

Sky
Guest
Sky

Δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα να μην θέλει τζαμιά στην Ελλάδα; Εσείς που κόπτεστε τόσο για τα θρησκευτικά δικαιώμα@@@ σέβεστε και το δικαίωμα γνώμης. Και όχι δεν υπάρχουν σε όλες τις χώρες χώροι που ασκείται ελεύθερα η θρησκευτική λατρεία. Για πάτε μια βόλτα σε ορισμένες αραβικές χώρες και αν τολμάτε ζητήστε να χτιστεί εκκλησία να δούμε για πόση ώρα θα μείνετε ζωντανοί. Και ναι στη Ελλάδα έχ@@@ τζαμιά. Στην Θράκη που ζούνε νόμιμα αρκετοί μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι της Αθήνας και της υπόλοιπη χώρας είναι παράνομοι, ας γίνουν πρώτα νόμιμοι και τότε το συζητάμε. Και καλό θα ήταν να σκέφτεστε και… Read more »

-
Guest
-

ΗΛΗ,ΘΙΕ ΑΓΡΑ,ΜΑ,ΤΕ

παιδαρας
Guest
παιδαρας

καλά τι βλάκας είναι αυτός όπως σε όλες τις χώρες υπάρχουν χώροι που ασκείται η θρησκευτική λατρεία έτσι πρέπει να γίνει και εδώ τελεία και παύλα>>>>>>>>