Έλενα Ασημακοπούλου: Η αποκάλυψη για το παιδί και τις δυσκολίες στο γάμο της!

0
2
Έλενα Ασημακοπούλου Η αποκάλυψη για το παιδί και τις δυσκολίες στο γάμο της

Έχει πάει σχεδόν παντού στο πλευρό του άντρα της, Μπρούνο Τσιρίλο. Μετά από τέσσερα χρόνια αποκλειστικά σε ρόλο “μαμάς” ήρθε η στιγμή της να κάνει κάτι και για τον εαυτό της επιστρέφοντας στην τηλεόραση ως “Νιόβη” στα “Κλεμμένα όνειρα”.

Η  Έλενα Ασημακοπούλου μιλάει στο YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον ερχομό της κόρης της αλλά και τη σχέση με τον άντρα της. Τι αποκάλυψε;

Πώς είναι να είσαι σύζυγος ποδοσφαιριστή;
Έχει τα καλά του, έχει και τα δύσκολά του. Όταν είναι εδώ, δεν είναι πάρα πολλές οι ώρες που λείπει από το σπίτι οπότε είναι πιο κοντά στην οικογένεια. Όταν, όμως, λείπει… λείπει!

Για σένα ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζεις όταν λείπει;
Μόνο η απόσταση με έχει δυσκολέψει, αλλά κι αυτό συνηθίζεται.

Το ότι δεν είναι ο πατέρας εδώ για το παιδί;
Σε ρωτάει πράγματα και λες: “Τι να της εξηγήσω; Πώς να της το πω για να το πάρει καλά!”. Αυτό είναι που με δυσκολεύει…

Έκανε κακό στο γάμο σου το ότι έμεινες στο σπίτι;
Όταν είσαι στο σπίτι, σε τρώει. Δεν ήμουν τέλεια, αλλά δεν ήμουν και χάλια. Υπήρχαν φορές που έλεγα: “Πω, πω πώς έγινες έτσι, μπατάλεψες!”.

Κρίση γάμου περάσατε;
Κάπου το χάνεις όταν έρχεται το παιδί. Τον πρώτο χρόνο είναι δύσκολα. Το χάσαμε κι εμείς πολύ. Δημιουργήθηκε μια απόσταση. Κάτι του έλεγα αρπαζόταν, κάτι μου έλεγε αρπαζόμουν. Εκείνος, όμως, έδειχνε περισσότερη υπομονή. Δεν υπήρχε βράδυ που να μην ξυπνήσω, δεν υπήρχε βράδυ που να μη σηκωθώ, οπότε ένιωθα πολύ κουρασμένη…