Πάρτι γενεθλίων της κόρης της Ελένης, χωρίς τον Λάτσιο!

3
2
Μενεγάκη  γενέθλια κόρης Εδώ και έναν μήνα είχε φροντίσει να διαρρεύσει ημεγάλη είδηση

Φρόντισε όλη τη βδομάδα να μην στηθεί στους φωτογράφους, για να λειτουργήσει το σχέδιο το τρομερό. Για να καταλάβετε, εδώ και έναν μήνα είχε φροντίσει να διαρρεύσει η βασίλισσα, το πότε και που θα κάνει τα γενέθλια της κόρης της. Το μεγάλο γεγονός.

Τα έβδομα γενέθλιά της γιόρτασε το μικρότερο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, η Βαλέρια, που γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 2008.  Ένα όμορφο και κεφάτο πάρτι διοργάνωσε η παρουσιάστρια, με καλεσμένους στενούς συνεργάτες και οικογενειακούς φίλους, καθώς και συμμαθητές της κόρης της.  

Η Ελένη Μενεγάκη σε εξαιρετική διάθεσηΗ Ελένη Μενεγάκη σε εξαιρετική διάθεση

Το Πρωϊνό του ΑΝΤ1 παρουσίασε πλάνα από την είσοδο και έξοδο ατόμων στο πάρτι, καθώς και πλάνα της Μενεγάκη να χαϊδεύει ευτυχισμένη την κοιλιά της, περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, το οποίο αναμένει στις αρχές του Μαρτίου.

newest oldest most voted
Notify of
ελεος
Guest
ελεος

Τωρα γραφετε για γεννα αρχες Μαρτιου…ελεος καθε εβδομαδα τις προσθετετε μηνες. Αποκλειεται να ειναι στον ενατο

M
Guest
M

A πα πα πα η πανούργαααα τι λες ρε παιδί μου… Πςςςςςςςςς φρίκαρα τώρα. Χμ Μενεγάκη προχώρα, ΝΑΥΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΚΙ ΕΧΙΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΣΙΛΑ

Ψωνάρες
Guest
Ψωνάρες

Το αρχιγλειφτρονι ο Γκουνταρας φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει. Σί@@@ρα θα τον έβαλε να της κουβαλήσει κΙ τα δώρα στο αυτοκίνητο.