Αποστολία Ζώη: «Όχι, δεν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα»

2
14
Αποστολία Ζώη Όχι δεν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα

Για την προσωπική της, αν έχει βρει τις ισορροπίες της αλλά και αν υπήρξε σύντροφος που την πήγε πίσω επαγγελματικά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αποστολία Ζώη.

Στην προσωπική σου ζωή έχεις βρει τις ισορροπίες σου; «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά. Έχω κάνει την εσωτερική μου αναζήτηση και ψάχνω πολύ απλά πράγματα. Όταν απλοποιείται η ζωή σου, τα θέλω σου μπαίνουν σε μια σειρά».

Τι αναζητάς από έναν άντρα; «Επικοινωνία, κατανόηση, σεβασμό και πολύ γέλιο»

Κάνοντας έναν απολογισμό, θα έλεγες ότι έχεις κάνει ποτέ λάθος επιλογή σε συντρόφου; «Φυσικά έχω κάνει λάθος επιλογές σε συντρόφους μου, όπως όλοι. Αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικά. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για καμία επιλογή γιατί αυτές με έφεραν εδώ»

Υπήρχε κάποιος σύντροφός σου που σε πήγε πίσω επαγγελματικά; «Βεβαίως. Υπάρχει γυναίκα που μπορεί να πει το αντίθετο; Αλλά κι αυτό ήταν επιλογή μου. Μου αρέσει να αφήνω χώρο στον άλλον, αλλά όχι πια να κλέβω από τον δικό μου χώρο γιατί αυτό δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Άμα πιέζεσαι στα «θέλω σου, θα βγει με κάποιον τρόπο αργότερα και θα τελειωθεί η σχέση».

Έχεις ζήσει τον μεγάλο έρωτα; «Φαινομενικά ναι, γιατί είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται και τα φτιάχνω όλα ιδανικά στο κεφάλι μου. Στην πραγματικότητα όμως, όχι, δεν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα…»

newest oldest most voted
Notify of
δεν @@@ρω
Guest
δεν @@@ρω

ναι,οκ..πολυ χοτ μωρο εκεινος..αλλα μου φαινεται οτι εχει καποιες «εξαρτησεις»…

καλημερα
Guest
καλημερα

Αυτή χώρισε με τον σε@@@αρ@@@ εκείνο τον μαναρο (τον περιστεροπουλο);;δε μένανε κιόλας στο Πήλιο;