Βίκυ Καγιά: Με κορόιδεψαν, με εξαπάτησαν…»

0
0
Βίκυ Καγιά Με κορόιδεψαν με εξαπάτησαν

Για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και την οικονομική απάτη εις βάρος της, μίλησε η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της, που αναδημοσιεύτηκε από εβδομαδιαίο περιοδικό.

 

«Περιμένω να γίνω μητέρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Περιμένω να γεννηθεί με το καλό» παραδέχτηκε η Βίκυ Καγιά, επιβεβαιώνοντας την είδηση της εγκυμοσύνης της, αλλά και αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει. Ωστόσο, η ίδια αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε μια οικονομική απάτη, που στήθηκε εις βάρος της: «Με το ΙΚΑ και την εφορία έκανα πολλά λάθη, στο επιχειρηματικό κομμάτι. Τα πλήρωσα πολύ ακριβά. Με κορόιδεψαν, με εξαπάτησαν και πλήρωσα πολλά λάθη. Έπαθα και έμαθα».

 

Με αφορμή την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Και αυτήν; Όλους ρε γαμώτο; Τι πράγμα είναι αυτό; Όλοι έχουμε χάσει λεφτά. Το θέμα είναι ποιοι τα παίρνουν αυτά τα λεφτά. Οι “έξυπνοι”. Πάντως εκκρεμεί η αγωγή, η μήνυση… ποτέ. Αυτό είναι αφορμή να πούμε κάτι. Εμένα μου φάγανε ένα μεγάλο, σημαντικό ποσό. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να πάει φυλακή, μιλάμε για κακουργηματικές πράξεις στις οποίες εμπλέκεται και μια χρηματιστηριακή μέσα. Έχουν κατατεθεί εδώ και δύο χρόνια οι μηνύσεις και οι αγωγές. Για την αγωγή έχει οριστεί (δικάσιμος), επειδή είναι μάγκας ο Δημητρακόπουλος και πίεσε. Η μήνυση δεν έχει καν πάει στον ανακριτή. Αυτός ο άνθρωπος έχει πλαστογραφήσει και έχει πάρει λεφτά… Δεν το λέω για μένα, επειδή εγώ έχω να ζήσω. Το λέω για κάποιους που τους τρώνε τα λεφτά και δεν έχουν να ζήσουν. Είναι ένας φάκελος κάπου, που χάθηκε. Αυτή είναι η Ελλάδα! Αυτά πρέπει να λύσει η νέα κυβέρνηση. Αφού λύσει το μεγάλο μας θέμα, πρέπει και αυτά να λυθούν. Δηλαδή και ο Έλληνας πολίτης πού θα βρει το δίκιο του;».

 

Μάλιστα, ο 45χρονος παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικός πυλώνας της δημοκρατίας η δικαιοσύνη. Με αδικεί κάποιος, μου παίρνει τα λεφτά και αντί να βάλω έναν μπράβο να του τα πάρω πίσω, που είναι η εύκολη λύση, πάω στη δικαιοσύνη. Γιατί οι περισσότεροι λύνουν τους λογαριασμούς τους με καθεστώτα νονών της νύχτας… Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Σου λέει ο άλλος “Θα βάλω έναν μπράβο να τον δείρει για να πάρω τα λεφτά πίσω”. Εμένα δεν με πλησίασαν να το κάνω; Δεν μπορούσα να το κάνω; Έτσι είναι. Αλλά εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη. Μέχρι να πεθάνω… Γιατί βλέπω ότι πριν τον θάνατό μου θα τελειώσει αυτή η ιστορία».