Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει: «Η κόρη του Ρέμου κατά 99,5% θα γίνει καλλιτέχνιδα»

4
2
Πόσα παίρνει η Λίτσα Πατέρα για τιςαστροπροβλέψεις της

Τόσες δεκαετίες που τις κάνει πλάτες ο ant1 και κείνη με τη σειρά της και τη μαγκιά της ψήνει τον κόσμο που μπορεί να του πει το μέλλον, κάτι πρέπει να μας έχουν διδάξει. Να μην τα βάζουμε μόνο με τους γιατρούς που κα΄νουν λάθος διάγνωση ή σπούδασαν τεμπε΄λικα χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα στη Βουλγαρία. Να μην τα βάζουμε μόνο με τους δικηγόρους, τους δημσιογράφους. Να τα βάζουμε πρώτα με το…κεφάλι μας. Αλήθεια, πόσο πάει μια επίσεκεψη στην Λίτσα; Φανταζόμαστε, κόβει και απόδειξη…

Η αφορμή να θυμηθούμε το ταλέντο της…αστρολόγου, ήταν τα λεγόμενα της σήμερα για την νεογέννητη κόρη του Ρέμου και της Μπόσνιακ. Η Λίτσα πατέρα το βρήκε: Θα γίνει 99,9%, καλλιτέχνιδα. Έέέ΄λα βουλωμένο γράμμα διαβάζει!

newest oldest most voted
Notify of
α
Guest
α

κομπογιαννίτισσα, απορώ γιατι την κρατάνε. Δεν πέφτει μέσα ποτέ και σε τίποτα. Η Άση Μπήλιου και ο ΠΑνόπουλος ειναι πολυ καλύτεροι.

ξ ούτ
Guest
ξ ούτ

μάγισσα.

@@@ίτς
Guest
@@@ίτς

αντιπαθής,υπουλη, όποιον δεν συμπαθεί μαυρο φίδι που τον έφαγε, απατεώνισσα.Και για όλους αυτούς τους λό@@@ς έχει επιβιώσει στον αντ1, άλλωστε αυτά μετράνε στα επαγγελματικά.

συνταΞη?
Guest
συνταΞη?

Υπαρχει ασφαλιστικο ταμειο αστρολογων?