Ίδια ο… Ρέμος το μωρό: Όλες οι λεπτομέρειες

0
2
Ίδια ο… Ρέμος το μωρό Όλες οι λεπτομέρειες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που από το πρωί του Σαββάτου κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους! Μάλιστα, το μωρό είναι ίδιο ο… τραγουδιστής, ο οποίος δεν σταμάτησε να κλαίει: Η μπέμπα γεννήθηκε 2.680 γραμμάρια κι έχει ύψος 50 πόντους, ενώ μαμά και μωρό θα βγουν από το μαιευτήριο αύριο, Τρίτη.

Mάλιστα,  ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μαζί με το μοντέλο στην αίθουσα τοκετού και, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, όπως βλέπουμε στην εφημερίδα «Εspresso», έβγαλε φωτογραφία, φορώντας την ειδική ποδιά, μαζί με τους γιατρούς!

«Ο Αντώνης έκλαψε όσο δεν έχει κλάψει στη ζωή του!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας που επισκέφθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και αποκάλυψε ότι το μωρό ήρθε… λίγο νωρίτερα: «είχαν προγραμματίσει να γεννήσει την Κυριακή φυσιολογικά, όμως, Παρασκευή βράδυ την έπιασαν οι πόνοι και Σάββατο πρωί πήγαν στο μαιευτήριο. Η Υβόννη γέννησε μέσα σε μισή ώρα από την στιγμή που μπήκε στην αίθουσα. Ήταν πολύ εύκολη γέννα και ο Αντώνης ήταν και γι’ αυτό χαρούμενος».

Η μικρή Ελένη, όπως θα ονομαστεί το μωρό, από την μητέρα του τραγουδιστή, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μοιάζει καθόλου στην Υβόννη, «φέρνει» περισσότερο στην… γιαγιά της, έχει πολλά μαλλιά και το τετράγωνο πρόσωπο του Αντώνη!