Θέμης Γεωργαντάς: Η αγωγή της Σπυροπούλου και οι αποκαλύψεις για το «Πρωινό»

0
4
Θέμης Γεωργαντάς Στο πρωινό έχουμε τρομερή ισορροπία μεταξύ μας

Ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μία» το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο παρουσιαστής μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή του στο Mad, για το «Πρωινό» και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, ενώ παράλληλα απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις και εξομολογήθηκε αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή αν του πρότειναν περισσότερα χρήματα από ό,τι στο πρωινό του ΑΝΤ1.

 

 

Σχετικά με τη στήλη του «εξομολογητηρίου» στην εκπομπή του, «ΟΚ», στο Mad, όπου οι καλεσμένοι συνήθως απαντούν χωρίς περιστροφές σε όλες τις ερωτήσεις -ακόμα και στις πολύ προσωπικές-, ο ίδιος εξήγησε: «Νιώθουν μια ασφάλεια, πολλοί από αυτούς έχουν ξανάρθει στην εκπομπή, δεν είναι η πρώτη τους φορά και όσοι έρχονται πρώτη φορά έχουν δει τι γίνεται». Όσο για το αν υπήρξε καλεσμένος που μετά το γύρισμα πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει να «κοπεί» κάποια απάντηση για την οποία μετάνιωσε, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Ναι, έχει γίνει. Η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη γιατί παίζει μεσάνυχτα, οπότε γράφεται απόγευμα. Επειδή είναι τρομερά άνετοι και μιλάνε, τελειώνει το εξομολογητήριο και μου λένε ότι ίσως δεν έπρεπε να πουν κάτι και για να μη μου πει κανείς να το κόψω, λέω ότι ήταν πάρα πολύ καλό και αληθινό. Όσες φορές μου το έχουν ζητήσει, πάντως, το έχω αφαιρέσει».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή «Το Πρωινό»:  «Δίπλα μου έχω τη Σάσα που τα λέει όλα με τον γνωστό της τρόπο και είναι χειμαρρώδης. Όταν υπάρχει η Σάσα και ο Καβατζίκης, που είναι το ίδιο, είναι καλό για μένα και τη Συνατσάκη γιατί μπορούμε να είμαστε πιο μαζεμένοι εκεί που μας συμφέρει. Οπότε αφήνουμε αυτούς να τα λένε -με αρχηγό φυσικά τον Λιάγκα. Έχουμε τρομερή ισορροπία στην εκπομπή. Δεν έχω πιεστεί ποτέ. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γιώργος και η Σάσα συζητάνε πριν βγουν, αλλά δεν ισχύει. Ό,τι συμβαίνει γίνεται εκείνη την ώρα, δεν υπάρχουν ρόλοι στην εκπομπή. Ο Λιάγκας με την Σάσα τρώνε τις σάρκες τους!».

 

Ακόμη, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε: «Αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος είμαι κατά των αγωγών. Πιστεύω ότι,αν υπάρχει κάποιο συναδελφικό πρόβλημα, πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να του πεις τι είναι αυτά που λέει. Πιστεύω ότι οι αγωγές υπάρχουν γιατί εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς και πρέπει να γίνονται για πολύ σημαντικούς λόγους».

 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» του Μάρκου Σεφερλή αν τα χρήματα ήταν περισσότερα, ξεκαθάρισε: «Είμαι τόσο καλά εκεί που είμαι. που δεν έχω λόγο».

Δείτε τα βίντεα εδώ 1 https://www.youtube.com/watch?v=Oi3h6RMwdsc 2 https://www.youtube.com/watch?v=89CndSGk9zM και εδώ 3 https://www.youtube.com/watch?v=zzoM2qYdNLs