Τα τρυφερά λόγια της Βίκυς Κάβουρα για τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Οκονομόπουλο

2
1
Τα τρυφερά λόγια της Βίκυς Κάβουρα για τον πρώην σύντροφό της Νίκο Οκονομόπουλο

«Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε «τα φτιάξαμε» και μετά «τώρα τα χαλάμε».

Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση», εξομολογείται η ηθοποιός.

Η Βίκυ Kάβουρα έκανε την αυτοκριτική της και έμαθε μέσα από τα λάθη της. Ποιο ήταν το μάθημα που πήρε; Η ηθοποιός παραδέχεται στο people: «Πραγματικά οι σχέσεις είναι δώρο, γιατί σε ωριμάζουν και σου δίνουν εμπειρίες. Προσωπικά δεν ήξερα ότι έχω τόσο μεγάλη καρδιά, με την έννοια πως δεν περίμενα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο, καθώς αυτή ήταν για μένα η πρώτη ουσιαστική μου σχέση. Μάλιστα, μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα και αυτό θα του το οφείλω για μια ζωή. Τον αγαπάω πολύ για αυτό. Επιπλέον, έμαθα πως η κάθε σχέση είναι μια δοκιμασία και όταν τελειώνει, τότε ζεις το πιο εποικοδομητικό διάστημα. Πλέον με γνωρίζω ξανά και με αγαπάω αλλιώτικα από πριν».

Μάλιστα, η Βίκυ μιλά με τρυφερά λόγια για τον πρώην σύντροφό της, Νίκο. «Όταν μετά το χωρισμό νιώθεις πως ακόμη αγαπάς τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν ζευγάρι και θες να είναι καλά, ό,τι και να σημαίνει αυτό, τότε πρόκειται για πραγματική αγάπη. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει», απαντάει.
Και προσθέτει: «Φυσικά έχουμε κρατήσει επαφή, γιατί δεν είμαστε εχθροί ούτε χωρίσαμε εξαιτίας κάποιου άσχημου περιστατικού».

newest oldest most voted
Notify of
::
Guest
::

μπραβο στο κορ@@@σι

ρ
Guest
ρ

ελη@@@ το συμβολαιο της β@@@ρινας