Πανικός στα social media με το κόκκινο πλαστικό γάντι της Lady Gaga!

4
2
Πανικός στα social media με το κόκκινο πλαστικό γάντι της Lady Gaga
Το ίντερνετ “έσπασε” η εμφάνιση της Lady Gaga στα φετινά Όσκαρ και όχι άδικα, αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα και κόκκινα πλαστικά γάντια. Ναι, τα γάντια της έμοιαζαν με αυτά που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε καθαριότητα στο σπίτι… 
 
Τι ήθελε να μας πει με αυτή την εμφάνιση, δεν ξέρουμε… αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι η φωτογραφία της έγινε viral στα social media και πολλοί προσπάθησαν με το κατάλληλο μοντάζ να την πάνε ένα βήμα πιο μακριά. Είχαμε να δούμε τόσο πανικό στα Όσκαρ, από την εμφάνιση με το γυμνό πόδι της Angelina Jolie!

 
Το σίγουρο πάντως είναι ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που την δείχνουν να φορά ποδιά κουζίνας (ετοιμάζεται να παντρευτεί άλλωστε, μην το ξεχνάς), να κρατά απορρυπαντικά, αλλά και να συναγωνίζεται τους super ήρωες!
 
Δες φωτογραφίες:

newest oldest most voted
Notify of
Ζήλια μου
Guest
Ζήλια μου

@@@@@@@@@@@@://@@@@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@.@@@/i@@@@@@@@@@@@.@@@@@@@@@/@@@i@@@@@@/@@@@@@@@@i@@@@@@@@@/@@@@@@@@@@@@@@@0/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@i@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@i@@@@@@@@@i@@@@@@@@@i@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@i@@@@@@@@@i@@@@@@
«Ζήλια μου@@@Ζήλια μου»

ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ
Guest
ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ

η @@@ινεθ τελεια…οι αλλες μετριες…ζητω η αλεξις κολμπι@@@@@@ινεθ

και
Guest
και

Δηλωνει συμπαρασταση για τις απολυμενες καθαριστριες στην ελλαδα

ΜΠΡΑΒΟ
Guest
ΜΠΡΑΒΟ

Καλα τους εκανε, τους ε@@@υτελισε και τους αξιζε.Τζαμπα τα λεφτα που πληρωσαν οι αλλες για τα ρουχα.Μονο η Γ.Παλτροου ντυθηκε καλα.