Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω φάει χαστούκια»

0
5
Έλενα Παπαβασιλείου Έχω φάει χαστούκια

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια όμορφη γυναίκα. Είναι εύκολο να την προσεγγίσει κανείς;

«Πιο εύκολα γνωρίζω κάποιον μέσα από κοινές παρέες Δεν θα βγω με κάποιον που έτυχε και γνώρισα ενώ έβαζα βενζίνη. Αυτά τα βλέπουμε στις ταινίες. Δεν ξέρω αν συμβαίνουν στη ζωή. Δεν θα έβγαινα με εντελώς άγνωστο γιατί θα φοβόμουν μήπως είναι ο δολοφόνος με το πριόνι! (Γελάει.) θέλω τον χρόνο μου» τόνισε στο ΟΚ.
-Έχεις φάει χαστούκια στην προσωπική σου ζωή;
«Φυσικά και έχω φάει χαστούκια. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτομαι τι έχω κάνει λάθος για να μην το ξανακάνω.»
-Δεν είσαι drama queen;
«Όχι, την υπερβολική γκρίνια δεν την αντέχω. Βλέπω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Μπορεί να τσατιστώ, να νευριάσω, αλλά μου περνάει γρήγορα πλέον. Ποτέ μου δεν ήμουν drama queen».
-Τι λάθη έχεις κάνει στον έρωτα;
«Πέρα από λάθος επιλογή; (Γελάει.) θεωρώ λάθος να έχω υπάρξει υπερβολικά δοτική. Μπορεί ο άλλος να το εκλάβει ως αδυναμία, ενώ δεν είναι. Είναι στάση ζωής. Αν αντιληφθώ ότι ο σύντροφίς μου το θεωρεί αδυναμία, μπορεί να φύγω. Δεν αντέχω την αχαριστία»
-Θα μπορούσες να σε φανταστείς αποκλειστικά νοικοκυρά;
«Είμαι δυναμική, αλλά στις σχέσεις μου τρυφερή. Μου αρέσει να μαγειρεύουμε με τον σύντροφο μου ή να βλέπουμε ταινίες. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ να πάρω υλικά για να φτιάξουμε κάτι μαζί. Κάνω μικρές εκπλήξεις, δείχνω στον άλλο ότι τον σκέφτομαι, τον λαμβάνω υπόψη μου. Δεν θα σταματούσα όμως να δουλεύω για κανέναν λόγο.»

-Είσαι συνήθως η πιο δυναμική σης σχέσεις σου; Έχεις το πάνω χέρι;
«Μου αρέσουν οι ισότιμες σχέσεις και σε αυτές συνήθως εναλλάσσεται η δυναμική. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να είναι ο ένας πιο δυνατός κι άλλες ο άλλος. Αν έχεις μια τέτοιου είδους σχέση, είναι το τέλειο. Δεν ζω σε στενόμυαλα πλαίσια. Από την άλλη, βέβαια, έχω έναν βαθιά συντηρητικό πυρήνα. Στο λάθος και το σωστό είμαι απόλυτη. Για παράδειγμα, δεν είμαι άνετη να πω στον σύντροφο μου: «Βγες όποτε θες, όπου θες, μέχρι ό,τι ώρα θες». Δεν είμαι τόσο προοδευτική. Είμαι συντηρητική. Αυτό για μένα δεν είναι σχέση. Δεν μου αρέσει και ούτε εγώ θα το έκανα. Ή χτίζεις μια κοινή ζωή ή δεν τη χτίζεις».