Ο πλαστικός χειρουργός την εξέθεσε

0
1
Iggy Azalea Ο πλαστικός χειρουργός την εξέθεσε

Οι πλαστικές επεμβάσεις -δυστυχώς- είναι της μόδας! Οι κυρίες στο Hollywood σπεύδουν στο γιατρό τους να διορθώσουν και την παραμικρή τους ατέλεια. Όχι πείτε μας , έχετε στο μυαλό σας πολλές stars που να μην έχουν πειράξει τίποτα πάνω τους; Εμείς πάντως όχι. Σχεδόν όλες έχουν ενδώσει σε επεμβασούλες είτε στο πρόσωπό τους είτε στο σώμα τους. Χρήματα έχουν, ανταγωνισμό και ματαιοδοξία επίσης… δε θέλει και πολύ, ο πλαστικός χειρουργός τους γίνεται ο πιο στενός τους φίλος!

Σειρά της Iggy Azalea, λοιπόν! Η 24χρονη star φαίνεται πως μεγάλωσε για τα καλά το στήθος της.

iggy-azalea-boob-job-breast-agumentation-top-doctor-claims-3 38b80

Το στήθος της πριν την επέμβαση

 

iggy-azalea-boob-job-breast-agumentation-top-doctor-claims-5 e5c38

και… μετά!

 

 

Σύμφωνα με τον Dr. Athony Youn, ο οποίος και μίλησε στο Radar, η Iggy από cup A που ήταν, πλέον έχει φτάσει στο cup C! Η διαφορά είναι οφθαλμοφανής. Σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Χαβάη, η Azalea μας παρουσίασε το νέο και πιο γεμάτο στήθος της. Με γεια να της πούμε (αν και είναι πολύ νέα για να ενδίδει από τώρα στις πλαστικές).

Iggy-azalea-2 63e2c

iggy-azalea-boob-job-breast-agumentation-top-doctor-claims-4 42d01

Ο ίδιος γιατρός ισχυρίζεται πως πιθανόν να έχει πειράξει και το πρόσωπό της, καθώς παρόλο που δεν έχει χάσει κιλά, εκείνο δείχνει πιο αδύνατο. Ο γιατρός μίλησε και ο καθένας έχει ματάκια και βλέπει… Iggy, take it easy!