Απίστευτες καταγγελίες από την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

0
1
Φωτεινή Γεωργίου Απίστευτες καταγγελίες από την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Απίστευτες καταγγελίες έκανε παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και μάλιστα αποκάλυψε μια πολύ μεγάλη και σοβαρή κομπίνα που είχαν στήσει επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι το όνομά της αλλά και αυτό της εκπομπής της και του ΑΝΤ1.

Η Φωτεινή Γεωργίου αποκάλυψε πως έχει στηθεί κομπίνα από επιτήδειους που παρουσιάζονται ως συνεργάτες της στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» και αντί αμοιβής υπόσχονται σε γιατρούς τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Η «ταρίφα» για μια δήθεν εμφάνιση στο στούντιο ή για μια ολιγόλεπτη συνέντευξη σε βίντεο κυμαίνεται από 500 έως και 2.000 ευρώ, όπως αναφέρουν στις καταγγελίες τους γιατροί τους οποίους προσέγγισε ήδη η σπείρα.
Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, η δημοσιογράφος είπε: «Πρόκειται για μια μεγάλη απάτη. Γυναίκες και άντρες, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με φυσική τους παρουσία, συστήνονται -πιθανώς με ψεύτικα ονόματα- σε γιατρούς, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της εκπομπής μου. Τους υπόσχονται «συμβόλαια» προβολής αντί υψηλών ποσών που φτάνουν ακόμα και τα 2.000 ευρώ. Οι περισσότερες καταγγελίες έχουν γίνει από την Αθήνα. Και φυσικά ο ΑΝΤΙ, το νομικό τμήμα του σταθμού δηλαδή, προχώρησε σε δικαστικές και άστυ νομικές διαδικασίες για τον εντο πισμό και τη σύλληψη των δραστών».
Στο επεισόδιο της εκπομπής «Υγεία πάνω απ’ όλα» που θα προβληθεί μεθαύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει γιατρούς αλλά και τηλεθεατές σχετικά με την απάτη, ενώ έκανε και αντί-στοιχη ανάρτηση στη σελίδα της στο
«Η εκπομπή εκπροσωπείται δημοσιογραφικά μόνο από δύο άτομα: τον συνεργάτη μου Δη-μήτρη Παπαντωνίου και εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος συστήνεται ως συνεργάτης της εκπομπής είναι απλώς απατεώνας. Και μόνος του σκοπός είναι να γεμίσει παράνομα τις τσέπες του».