Άκης Παναγιωτίδης Όσα δεν ξέρατε για τον παίκτη του «The Voice» που ξεχώρισε

0
1
Άκης Παναγιωτίδης Όσα δεν ξέρατε για τον παίκτη του The Voice που ξεχώρισε

Ο Άκης Παναγιωτίδης, που ξεχώρισε από την πρώτη του εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο του «The Voice», μίλησε στο Ανδρέα Δερμιτζάκη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly». 

 

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στον Καναδά;
Ναι. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εκεί. Η μητέρα μου είναι δασκάλα αγγλικών και ο πατέρας μου έχει πτυχίο στα μαθηματικά και στους υπολογιστές.

 

Πότε ήρθες στην Ελλάδα;
Όταν ήμουν εφτά και για τέσσερα χρόνια πήγα σε γαλλικό σχολείο, καθώς η μητέρα μου δεν ήθελε να ξεχάσω τη γλώσσα. Ωστόσο συνέχιζα να ασχολούμαι με τη μουσική, αν και δεν έχω κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής.

 

Μεγαλώνοντας, είχες ξεκαθαρίσει μέσα σου πως αυτό που ήθελες ήταν να ασχοληθείς με τη μουσική;
Ποτέ δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο εκτός από τη μουσική.

 

Πριν από εφτά χρόνια είχες δοκιμάσει τις δυνάμεις σου στο «X-Factor» χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πώς ένιωσες τότε;
Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Δεν θεώρησα όμως ότι εγώ δεν έκανα για τη μουσική. Αυτό που ένιωσα ήταν πως μάλλον δεν αναγνώρισαν και δεν εκτίμησαν όσα είχα να δώσω. Γι’ αυτό στο διάστημα που μεσολάβησε δεν επιχείρησα ξανά να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο talent show.

 

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να μπεις πάλι στη διαδικασία να διαγωνιστείς;
Ο κόσμος που ερχόταν να με δει στα lives. Με έπιαναν και μου έλεγαν πως δεν είναι δυνατόν να μην πάρω μέρος. Αυτοί οι άνθρωποι με επηρέασαν ώστε να δηλώσω συμμετοχή.

 

 

Πόσο έτοιμος είσαι όμως να ξαναμπείς σε μια τέτοια διαδικασία;
Δεν ξέρω ακόμη. Θα πάρω τα πράγματα όπως έρθουν. Ο στόχος μου δεν είναι να βγω πρώτος. Γιατί και στο παρελθόν έχουν κερδίσει άνθρωποι και δεν έχουν κάνει τίποτα –με εξαίρεση τον Νίκο Οικονομόπουλο–, ενώ άλλοι που δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση στην πορεία έκαναν πολύ σημαντικά πράγματα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω μια καριέρα η οποία θα έχει διάρκεια.

Πόσο έτοιμος είσαι να διαχειριστείς όλη αυτή την ξαφνική και γρήγορη δημοσιότητα;
Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου γιατί είμαι τριάντα χρόνων. Αν ήμουν είκοσι δύο μπορεί και να το έχανα. Έχω κατασταλάξει ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Ξέρω ποιος είμαι, ποιοι είναι οι φίλοι μου, ποιοι με αγαπούν. Οπότε δεν ανησυχώ μήπως καβαλήσω το καλάμι.

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή;
Αυτό τον καιρό είμαι μόνος μου.

Γενικά είσαι άνθρωπος των σχέσεων;
Πλέον όχι. Είμαι άνθρωπος των άκρων. Το διάστημα που είμαι μόνος μου, περνάω καλά και κάνω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι. Και στον έρωτα είμαι πάλι των άκρων και δίνομαι 100% στη σχέση μου.