Αννα Βίσση: ΟΙ έρωτες, τα πάθη και ο Καρβέλας

1
2
Αννα Βίσση ΟΙ έρωτες τα πάθη και ο Καρβέλας

Στην κολλητή της φίλη Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή “Mega με μία” μίλησε η ‘Αννα Βίσση. Η ίδια απάντησε ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις που είδαμε το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου μέσα από το Mega. Η Άννα Βίσση που φέτος πρωταγωνιστεί στις «Καμπάνες του Edelweiss» αποκάλυψε πως αυτή της η δουλειά είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε όλα όσο γράφονται γύρω από εκείνη.

“Δεν νιώθω ότι πρέπει συνεχώς να απολογούμαι. Δεν δικαιούται κανείς να κρίνει τον άλλον  Αυτό απαγορεύεται και συνήθως αυτός  κόσμος που κάνει αυτό είναι ένας κόσμος μικρός και κομπλεξικός”.

Η Άννα Βίσση έδειξε την έκπληξη της όταν η Χριστίνα Πολίτη ζήτησε την γνώμη της για την πιθανή συνεργασία του Γιώργου Νταλάρα με τον Παντελή Παντελίδη.

“Αλήθεια λες τώρα; Κάνει μια κίνηση ο Νταλάρας που θέλεις να πεις ότι δεν με ενδιαφέρει. Ας το σχολιάζουν αυτοί που συνηθίζουν να μιλάνε γι αυτά. Εξάλλου ο Παντελής είναι μια χαρά άνθρωπος”.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στα αγαπημένα της πρόσωπα, την αδελφή της αλλά και τον Νίκο Kαρβέλα.

“Με την αδερφή μου τη Λία, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Την λατρεύω και με λατρεύει . Όσον αφορά στα ερωτικά τώρα,  τον Νίκο τον έχω σίγουρα ξεπεράσει αλλά είναι φίλος μου και ας θέλω να το σκοτώσω κάποιες φορές”.

newest oldest most voted
Notify of
ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

σιγά μην τον @@@πέρασες. Σε @@@πέρασε πολύ νωρίτερα, πολύ πριν γνωρίσει την Αννίτα. Απλά η Αννίτα ως προσωπικότητα τον κάνει να μην πλήττει μαζί της, κι αυτό δεν το αντέχεις.