Τζόνυ Ντεπ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

0
3
Τζόνυ Ντεπ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequal «Oι Πειρατές της Καραϊβικής» ξεκίνησαν, αλλά ο νιόπαντρος πρωταγωνιστής Johnny Depp δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τις σκηνές δράσης και τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός επέστρεψε εσπευσμένα στο Los Angeles από την Αυστραλία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, για να υποβληθεί σε επέμβαση το σαββατοκύριακο που έρχεται.

Ο τραυματισμός του 51χρονου star, σύμφωνα με τα media της Αυστραλίας, ήταν αρκετά σοβαρός για αυτό και η επέμβαση έπρεπε να γίνει άμεσα. Όμως ούτε οι παραγωγοί της ταινίας ούτε ο εκπρόσωπός του Depp σχολίασαν πως προήλθε ο τραυματισμός ή ποια είναι η κλινική του εικόνα αυτή τη στιγμή.

Ο διάσημος πρωτανιστής θα παραμείνει στο Los Angeles για δύο εβδομάδες τουλάχιστον, καθυστερώντας τα γυρίσματα, που πραγματοποιούνται στην περιοχή Gold Coast του Queensland.

Ο Depp είχε φτάσει στην Αυστραλία πριν από περίπου έναν μήνα και είχε εμφανιστεί σε πολλά κοινωνικά events στην πόλη Brisbane χωρίς, όμως, τη σύζυγο, του Αmber Heard, με την οποία παντρεύτηκε πριν ένα μήνα στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες.