Σε ταραχή η Μεγ. Βρετανία: Πότε γεννάει η Κέιτ Μίντλεντον και θα ναι αγόρι ή κορίτσι;

2
1
Σε ταραχή η Μεγ Βρετανία Πότε γεννάει η Κέιτ Μίντλεντον και θα ναι αγόρι ή κορίτσι

Οι Άγγλοι έχουν και κείνοι σπουδαία και καθοριστικής σημασίας για τη ζωή τους ερωτήματα γι ν’ απαντήσουν. Υπολογίζουν το ένα, υπολογίζουν το άλλο και τους …υπολογισμούς τους αυτούς τους κάνουν είδηση.

 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο στις 25 Απριλίου. Όπως αναφέρουν, η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, όταν η Κέιτ ήταν 3 μηνών, άρα θα μπει στην τελική ευθεία στις 20 του Απρίλη.

spl975379_018 (605x800).jpg
(To πριγκιπικό ζευγάρι σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, στις 13 Μαρτίου)

Οι πιο παρατηρητικοί, επικαλούνται τις δημόσιες εμφανίσεις της δούκισσας, η τελευταία εκ των οποίων θα γίνει αύριο, 18 Μαρτίου. Όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, έκανε την τελευταία εμφάνισή της στις 15 Ιουνίου, δηλαδή πέντε εβδομάδες πριν γεννήσει. Ακολουθώντας αυτό τον συλλογισμό, η πιθανότερη ημερομηνία για τον ερχομό του πελαργού είναι η 25η Απριλίου!

Στο μεταξύ, το πριγκιπικό ζευγάρι, όπως και την πρώτη φορά, δηλώνει πως δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, καθώς θέλει να είναι έκπληξη. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εγκυμονούσα έχει επισκεφθεί πολλές φορές τα… κοριτσίστικα σε καταστήματα βρεφικών ρούχων, ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν ακόμα και για το όνομα, με επικρατέστερα να θεωρούνται τα Ελισάβετ και Σαρλότ αν είναι κορίτσι και τα Φίλιπ και Άρθουρ αν είναι αγόρι!

prince-george-3-600.jpg

newest oldest most voted
Notify of
@@@@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@

μωρη τατια να πως εγινες ετσι το ένα ματι στον κροταφο το άλλο στο μα@@@λο ασε το στομα,πλαστικομουρα σε δυο χρονια θα εισαι σα τη ντονατελλα εσυ και η καινουρ@@@

οτι
Guest
οτι

κανει η παρενθετη.