Και τι να κάνουμε τώρα που δεν χώρισαν επί πέντε χρόνια;

0
1
Rosie HuntingtonWhiteley και Jason Statham Και τι να κάνουμε τώρα που δεν χώρισαν

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το Hollywood δεν μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε. Την μία οι stars χωρίζουν, την άλλη τα ξαναβρίσκουν, μετά από λίγο κάνουν παιδιά, και πάει λέγοντας. Eίναι όμως και ένα ζευγάρι, μα ένα ζευγάρι βρε παιδιά, που αποτελεί εξαίρεση και παράδειγμα προς μίμηση.

rs 634x1024-150317191838-634.Rosie-Huntington-Whiteley-Jason-Statham.ms.031715 d936a

Αναφερόμαστε στους Rosie Huntington-Whiteley και Jason Statham, οι οποίοι κόντρα στα προγνωστικά, και αυτό το λέμε γιατί πρόκειται για ένα supermodel και έναν star του κινηματογράφου με ορδές θαυμαστριών, έχουν καταφέρει να είναι μαζί 5 ολόκληρα χρόνια, και μάλιστα ερωτευμένοι, όσο λίγα ζευγάρια στη showbiz.

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, γιόρτασε ανήμερα της St. Patrick’s Day 5 χρόνια μαζί, με πολλά σκαμπανεβάσματα βέβαια, και η Rosie ως κορίτσι και άρα πιο ρομαντική, ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram το οποίο έλεγε: «You will forever be my always», δηλώνοντας έτσι τον μεγάλο της έρωτα για τον άντρα της ζωής της.

shdcbh f4212

Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/108509-kontra-stis-provlepseis-to-pio-sexi-zeygari-toy-hollywood-ekleise-5-hronia-mazi#ixzz3UouhDLEG