ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις από πρώην «κουνελάκι» – Τι λέει για τις ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ στιγμές στην έπαυλη του «Playboy»;

7
2
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις από πρώην quotκουνελάκιquot  Τι λέει για τις ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ στιγμές στην έπαυλη του quotPlayboyquot

​Για τον «εφιάλτη» που ζούσε δίπλα στον Χιου Χέφνερ μίλησε ένα πρώην «κουνελάκι».


Για την Χόλι Μάντισον ο λόγος, η οποία αποκάλυψε τις μαρτυρικές στιγμές που ζούσε στην έπαυλη του «Playboy», στο βιβλίο «Down the Rabbit Hole», όπου περιγράφει με κάθε… ανατριχιαστική λεπτομέρεια την καθημερινότητα της ως «κουνελάκι».


Η 35χρονη πλέον Χόλι Μάντισον, στα απομνημονεύματα της περιγράφει πως «η ζωή στην πολυτελή έπαυλη του Χιου Χέφνερ δεν ήταν καθόλου ονειρεμένη. Γρήγορα έγινε ο εφιάλτης μου. Αφού έχασα την ταυτότητα μου, την αυτοεκτίμηση μου κσι υην ελπίδα μου για το μέλλον, βρέθηκε μέσα σε μια μπανιέρα, προσπαθώντας να αυτοκτονήσω».


Μεταξύ άλλων, στο βιβλίο της η Χόλι μιλά για μια «πιεστική και καταθλιπτική ρουτίνα με αυστηρούς κανόνες, χειραγώγηση και μάχες ανάμεσα στα φιλόδοξα κουνελάκια, που προσπαθούσαν να μαχαιρώσουν πισώπλατα το ένα το άλλο».


Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν για το πρώην «κουνελάκι», καθώς σήμερα η Χόλι Μάντισον είναιπαντρεμένη με έναν 41χρονο άνδρα, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κορούλα δυο ετών, την Ρένμποου.


Να σημειώσουμε πάντως, πως δεν είναι το μόνο «κουνελάκι» που κάνει λόγο για όργια στην βίλα του Χιού Χέφνερ, καθώς και άλλες πρώην ερωμένες του, είχαν πει ότι η έπαυλη του Χέφνερ είναι «φυλακή», καθώς και ότιγια να κάνουν σεξ μαζί του έπρεπε να είναι πιωμένες ή… «φτιαγμένες».

newest oldest most voted
Notify of
κριμα
Guest
κριμα

πορνεια κανουν καθαρα και απορουν;

ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

ξέρουν που πάνε. Δεν τις πιέζει κάποιος. Για να ανταπεξέλθεις πρέπει να είσαι φτιαγμένος.

σιδερώστρα
Guest
σιδερώστρα

ποιος @@@ρει τι βρωμιαρη θα πηρε

νινα
Guest
νινα

πως βρηκε αντρα μια που εκανε τοσα οργια διπλα στον πορνο@@@…???

/
Guest
/

πορνεια

?
Guest
?

Επιλογή της ήταν@@@ Τί περιμένε δηλαδή από @@@μολιμέντο???

...
Guest
...

Ε ας μην γινοσπυν @@@