Κατερίνα Ζαρίφη: Η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, τα νούμερα τηλεθέασης ….

1
0
Κατερίνα Ζαρίφη Πώς γλύφει έτσι την Ελένη Μενεγάκη

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κατερίνα Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί πιστεύει ότι είναι πάντα στην κορυφή η εκπομπή της και γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία και ποια είναι η γνώμη της για εκείνη; Η Κατερίνα απαντά σε όλα…

Πού αποδίδεις την τηλεοπτική χηµεία σου µε την Ελένη Μενεγάκη;

«Συνύπαρξη δύο ανθρώπων που συνεργάζονται και νοιάζονται ο ένας για τον άλλο. Είµαστε επαγγελµατικοί φίλοι, όπως λέω. Η αλήθεια είναι πάντως ότι µια καλή συνεργασία δεν έχει απαραίτητα και χηµεία. Εµείς έχουµε την ευλογία να συνεννοούµαστε τηλεοπτικά και να χορεύουµε στον ίδιο ρυθµό. Γιατί όλα στη ζωή είναι ρυθµός και αρµονία».

Τι πιστεύεις ότι την κρατάει ψηλά τόσα χρόνια;

«Η Μενεγάκη είναι από τις ελάχιστες τηλεοπτικές περιπτώσεις που η ταυτότητα µπορεί να γράφει «επάγγελµα παρουσιάστρια», η Ελένη όµως είναι µαέστρος της εκποµπής. Επιµελείται τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έχει χτίσει µια σχέση αγάπης και ειλικρίνειας µε τους τηλεθεατές, στην οποία δεν απευθύνεται µαζικά αλλά στον καθένα και στην καθεµία προσωπικά. Γιατί η κάθε τηλεθεάτρια κάθε µεσηµέρι έχει το προσωπικό της ραντεβού µε την Ελένη. Και ναι, έχει αστέρι. Όµως πάνω από όλα έχει ταλέντο».

newest oldest most voted
Notify of
μμ
Guest
μμ

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γλύφεις και εσύ Σκορδά,Λιάγκα,Χατζηγιάννη,Μακρυπούλια,Χολίδη και που παλιά τους έβριζες……..