Πασίγνωστη παρουσιάστρια: «Δεν έχω άλλα έμβρυα. Απέβαλε για δεύτερη φορά η παρένθετη μητέρα»

1
0
Τζουλιάνα Ράντσιτς Δεν έχω άλλα έμβρυα Απέβαλε για δεύτερη φορά η παρένθετη μητέρα

​Συντετριμμένη είναι η Τζουλιάνα Ράντσιτς καθώς απέβαλε για δεύτερη φορά η παρένθετη μητέρα μέσω της οποία ήλπιζε να χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της.


«Ήμασταν τόσο αισιόδοξοι για το τελευταίο έμβρυο. Μας ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε την δεύτερη αποβολή της παρένθετης μητέρας καθώς πλέον δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα. Αν δεν καταφέρω να έχω ένα δεύτερο παιδί, νιώθω πολύ τυχερή που έχω ήδη ένα!» δήλωσε στο περιοδικό «People».


 η 40χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Fashion Police» εξομολογήθηκε συν τοις άλλοις στη συνέντευξη της, πως η αδυνατισμένη της σιλουέτα την οποία πολλοί αποδίδουν στην ανορεξία, οφείλεται στην θεραπεία που υποβάλλεται λόγω του καρκίνου.


Να σημειώσουμε πως η Τζουλιάνα Ράντσιτς είναι παντρεμένη με τον 43χρονο επιχειρηματία Μπίλ Ράνσιτς, ενώ το 2011 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, ακτινοβολία και επανορθωτική χειρουργική.


Το 2012 απέκτησε για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας των τριών ετών γιο της Ντιουκ, ωστόσο οι προσπάθειες της να προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια, έπεσαν στο κενό.

newest oldest most voted
Notify of
σ
Guest
σ

Να ειναι καλα στην υγεια της μετραει πανω απο ολα.