Δείτε τον κούκλο γιο του Μίμη Ανδρουλάκη

0
5
Δείτε τον γιο του Μίμη Ανδρουλάκη

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά, αλλά και της Δραματικής Σχολής Θεοδοσιάδη. Πέρασε για λίγο από τη δημοσιογραφία αλλά τελικά επέλεξε το θέατρο και ακολούθησε το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο ίδιος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πόσο το επώνυμό του, του ανοίγει ή του κλείνει πόρτες. «Τα επώνυμα ανοίγουν πόρτες μόνο πάνω σε ταυτότητες, όταν η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη και έχει πιτσικάρει ο μεντεσές. Αλληγορία κι αυτή. Για τους διαρρήκτες. Που στο τέλος συλλαμβάνονται από τη μοίρα. Όταν αξίζει αυτό που κάνεις, χτύπα επίμονα τα κουδούνια του βίου σου. Ανεξαρτήτως ονόματος. Μόνο έτσι θα κάνεις είσοδο. Με ντριν. Κι ό,τι γίνει. Μου το θυμίζω κάθε μέρα. Ξυπνητήρι τα κουδούνια», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Πώς είναι να έχει τον Μίμη Ανδρουλάκη πατέρα; «Είναι μυστήριο. Είναι απλό. Είναι αστείο. Είναι σοβαρό. Είναι εκνευριστικό. Είναι παρήγορο. Είναι πρωτόγνωρο. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι τίποτα απ’ όλα και είναι όλα αυτά. Όπως ο Μίμης».

Έχει άραγε άποψη για την καριέρα του; «Δεν κάνω καριέρα. Σιχαίνομαι τις καριέρες. Περιπλανιέμαι στη ζωή και καταπιάνομαι με όσα με εμπνέουν κάθε φορά. Προσπαθώ να κερδίζω τα προς το ζην κάνοντας πορεία σε χωματόδρομο. Και δεν φοβάμαι για μένα. Και χαμόγελα. Κι αυτό αρκεί».

Ενστερνίζεται άραγε τις πολιτικές του πεποιθήσεις; «Ενστερνίζομαι την τόλμη του. Ενστερνίζομαι τον ρομαντισμό του. Ενστερνίζομαι την παιδεία του. Ενστερνίζομαι τις ρίζες και τις πηγές του. Και την τιμιότητα που φαινόταν εξωγήινη όταν ήμουν παιδί. Προ κρίσης. Τώρα νιώθω περήφανος. Κι ας τσακωνόμαστε σχεδόν κάθε φορά. Γιατί πολιτική και φιλοσοφία και οικογένεια είναι να δίνεις στον άλλον το δικαίωμα να διαφωνεί. Και να τα βρίσκεις».

Δείτε φωτογραφίες του:

mimis androulakis gios mimis androulakis gios1 mimis androulakis gios2 mimis androulakis gios3 mimis androulakis gios4 mimis androulakis gios5