Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο μαστιγώθηκε αυτό το παιδάκι από την θετή του μητέρα!

3
0
Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο μαστιγώθηκε αυτό το παιδάκι από την θετή του μητέρα

Οι φωτογραφίες του 9χρονου που ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικές ράβδους και σωλήνες νερού, από τη θετή του μητέρα, προκαλούν σοκ.

Η 50χρονη συνελήφθη ως ύποπτη για κακοποίηση ανηλίκου έπειτα από καταγγελία των δασκάλων στο σχολείο του μικρού παιδιού στο  Nanjing της Κίνας.

Η πρώτη φορά που οι δάσκαλοι του παιδιού κατάλαβαν ότι κακοποιείται ήταν πριν έξι μήνες. Ωστόσο δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή καθώς υπέθεσαν ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό.

Η 50χρονη είχε υιοθετήσει το παιδί όταν αυτό ήταν έξι ετών από την ξαδέρφη της η οποία θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα πρόσφερε στο γιο της μία καλύτερη ζωή, καθώς η ίδια ζούσε σε μία υποβαθμισμένη αγροτική περιοχή.

Οι φωτογραφίες ωστόσο δείχνουν ότι αντί της καλής ζωής το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά από τη θετή του μητέρα.

Η δασκάλα του παιδιού διαπίστωσε με τον καιρό ότι τα τραύματα γίνονταν χειρότερα ενώ η συμπεριφορά του μικρού επίσης άλλαζε, καθώς αφαιρούνταν διαρκώς και φοβόταν να έρθει σε επαφή με κόσμο.

Ο 9χρονος παραδέχθηκε ότι η μητέρα του τον είχε ξυλοκοπήσει, όταν οι υπεύθυνοι του σχολείου τον ρώτησαν για τα σημάδια στο σώμα του, αποκαλύπτοντάς τους μάλιστα και τον λόγο: Επειδή δεν γνώριζε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που του έκανε η 50χρονη για το παραμύθι του Πινόκιο.

Το σχολείο ενημέρωσε το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας του Nanjing, το οποίο απομάκρυνε το παιδί από τη θετή του οικογένεια. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του, η γυναίκα συνελήφθη.

Το παιδί βρίσκεται προσωρινά με τους βιολογικούς του γονείς ενώ δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

 

newest oldest most voted
Notify of
./
Guest
./

πουλακι μου γλυκο που εμπλεξ.ε.ς εγραψα…μου εχετε σπασει τα νευρα με τα παπακια και τις κομμενες λε@@@ις και φρασεις που δεν βγαζουν νοημα,αντε γεια…

πουλα
Guest
πουλα

μου γλυκο που εμπλε@@@ς…

Ηλεκτ
Guest
Ηλεκτ

Φονισσα@@@@@@