Κλάμματα στην πρεμιέρα του

0
20
Κλάμματα στην πρεμιέρα του quotfust  furious 7quot στην μνήμη του Πολ Γουόκερ

Χαμόγελα, λάμψη και… δάκρυα είχε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Fast & Furious 7», στο Λος Άντζελες, καθώς οι πρωταγωνιστές της δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για τον Πολ Γουόκερ, που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, ενώ τα γυρίσματα ήταν σε εξέλιξη!

«Αυτή η ταινία είναι κάτι παραπάνω από μία ταινία. Υπάρχει κάτι συναισθηματικό που συμβαίνει την ώρα που την βλέπεις και σε κάνει να εκτιμάς όλους τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί δεν ξέρεις ποια θα είναι η μέρα που θα τους δεις για τελευταία φορά», είπε ο Βιν Ντίζελ, προσθέτοντας ότι τα γυρίσματα μετά τον χαμό του Πολ Γουόκερ, τον Νοέμβριο του 2013, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.


(Βιν Ντίζελ)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «Fast & Furious 7» έμεινε στη μέση μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή, με τα αδέρφια του να αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν τις σκηνές του, με την βοήθεια των οπτικών εφέ και της τεχνολογίας.


(Ταϊρίζ Γκίμπσον – Τζέιμς Γουάν – Λούντακρις)

«Χάσαμε κάποιο πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο όταν γυρίζαμε την ταινία… Είμαι σίγουρος ότι ο Πολ μας βλέπει από εκεί ψηλά και χαμογελά! Θα σε αγαπάμε για πάντα Πολ! Πάντα θα είσαι κομμάτι της ζωής μας!», είπε ο Νιλ Μόριτζ, ενώ ο Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες ανέφερε συγκινημένος: «είναι δύσκολο το να βλέπεις την ταινία, αλλά, ταυτόχρονα, είναι και συναρπαστικό. Σίγουρα, ο Πολ θα αγαπήσει τον τρόπο με τον οποίο την ολοκληρώσαμε».


(Τζέισον Στέιθαμ – Τζορντάνα Μπρούστερ)

Ούτε, όμως, το κοινό κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του! Μάλιστα, όταν στην οθόνη εμφανίστηκαν τα πρώτα πλάνα με τον Πολ Γουόκερ, στην τελευταία ταινία της καριέρας του, πολλοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα