Παίκτρια του The Voice 2 αποκάλυψε: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

0
3
Παίκτρια του The Voice 2 αποκάλυψε Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου

Εμείς την γνωρίσαμε ως μία φωνή την οποία διεκδίκησαν οι coaches του The Voice προκειμένου να την πάρουν στην ομάδα τους. Η 24χρονη Αναστασία Κακαγιάννη κατάφερε να πειστεί από την Μελίνα Ασλανίδου και έτσι θα την δούμε στα battles να «μάχεται» για μια θέση στα live. Η νεαρή τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Yes, μίλησε για το bullying που δέχτηκε ως παιδί με αφορμή τα περιττά κιλά της.

anastasia_kakagiannh

«Ήταν και συναισθηματικό bullying , δηλαδή άκουγα πολλά πράγματα για μένα και επίσης έφαγα ξύλο αρκετές φορές. Βασικά θεωρούσα πως άξιζα όσα μου έλεγαν και αυτό μου δημιούργησε πολλά προβλήματα στο μέλλον. (…) Μακάρι να είχαν μείνει μόνο στο χοντρή. Μου εύχονταν να πεθάνω και ότι δεν θα έπρεπε να είχα γεννηθεί. Δημιουργούσαν ψεύτικα προφίλ, έγραφαν σχόλια, έβαζαν μουστάκι στις φωτογραφίες μου και έψαχναν να βρουν κάτι πονηρό. Όταν είσαι μικρός επηρεάζεται πάρα πολύ η ψυχολογία σου και το κουβαλάς μετά».

Η Αναστασία Κακαγιάννη εξομολογήθηκε ότι έχει χάσει δύο δόντια από το ξύλο που έχει φάει ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι κάποια στιγμή στη ζωή της σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά, συνειδητοποίησε ότι δεν αξίζει τον κόπο. «Η ζωή είναι πολύ όμορφη και θα πρέπει να επιλέγουμε να βάζουμε μέσα της τους σωστούς ανθρώπους.», δήλωσε.