Τομ Κρουζ: Από την πολύ αγάπη,δεν την βλέπει την κόρη του!

0
2
Τομ Κρουζ Από την πολύ αγάπηδεν την βλέπει την κόρη του

Πάνω από έναν χρόνο έχει να δει ο Τομ Κρουζ την 8χρονη κόρη του Σούρι, καρπό του έρωτα του με την Κέιτι Χόλμς. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 52χρονος ηθοποιός έχει γίνει πλέον… ένας ξένος για τη Σούρι.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στην πρώην σύζυγό του, αναφέρουν πως αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Mission Impossible 5» στο Λονδίνο, ο Τομ Κρουζ είχε ελεύθερες δυο ολόκληρες εβδομάδες.

Ωστόσο, ούτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ μέσα σε αυτές τις 15 ημέρες δεν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το παιδί του.

Την ίδια στιγμή σε παλαιότερες δηλώσεις του, οι εκπρόσωποι του Τομ Κρουζ είχαν διαψεύσει πως ο ηθοποιός δεν βλέπει το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι το κάνει, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πίσω από κλειστές πόρτες.

Αν πάντως ισχύουν τα όσα υποστηρίζει το ΤΜΖ, τότε ο Τομ Κρουζ αναμένεται να αργήσει κι άλλο να δει την Σούρι, αφού ξεκινά γυρίσματα για 90 ημέρες στην Ατλάντα!

Το περίεργο πάντως στην όλη υπόθεση, είναι πως ο διάσημος ηθοποιός ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, βρήκε χρόνο για τον 20χρονο γιο του Κόνορ, τον οποίο είχε υιοθετήσει με την Νικόλ Κίντμαν το 1995, όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Πατέρας και γιος παρακολούθησαν αγώνα baseball μιας και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Άλλωστε ο Κόνορ έχει ασπαστεί όπως και ο Τομ Κρουζ την Σαϊεντολογία, ενώ έχει πολύ κακές σχέσεις με την Νικόλ Κίντμαν την οποία έχει πάψει εδώ και καιρό να αποκαλεί «μαμά», επιλέγοντας να μείνει με τον πατέρα του