Το ρομαντικό δείπνο του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα: Τι είπε ο πρωθυπουργός με πλανόδιο πωλητή;

3
0
Το ρομαντικό δείπνο του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα Τι είπε ο πρωθυπουργός με πλανόδιο πωλητή

Σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και φιλικό τους ζευγάρι, δείπνησαν σε γνωστό bistro bar στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά», όσοι θαμώνες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον πρωθυπουργό, συχνά πήγαιναν να τον χαιρετήσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν «καλή δύναμη», «είσαι πολύ cool», «είναι κούκλα η Μπέττυ».

Κάποια στιγμή, ένας πλανόδιος πωλητής λουλουδιών μπήκε στο μαγαζί, πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Τσίπρα και, χωρίς να το καταλάβει, άφησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα «δώρο από το απέναντι τραπέζι». Στη συνέχεια, έφυγε, χωρίς να έχει αντιληφθεί σε ποιον άφησε την… πραμάτεια του. Αφού έκανε μια βόλτα στα τραπέζια του bistro, επανήλθε στο τραπέζι του πρωθυπουργού και αναφώνησε: «Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;», αναφώνησε ο πλανόδιος πωλητής, βλέποντας από κοντά τον κ. Τσίπρα και αναγνωρίζοντάς τον.

Πώς αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας; Χαλαρός και χαμογελαστός, μίλησε μαζί του για περίπου 10 λεπτά, ώσπου ο πλανόδιος πωλητής έφυγε από το εστιατόριο.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι μαζί με την παρέα του αποχώρησαν από το εστιατόριο γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

newest oldest most voted
Notify of
Μανέτ
Guest
Μανέτ

Αλλά και η γυναίκα του όμως δεν πάει πίσω.Πολύ καύλα.

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Αχ,τι μανάρι ο Τσίπρας.Τον σκέφτομαι συνέχεια,μωράκια μου.Έχω πάθει την πλάκα μου μαζί του. Μάναρος.

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Καλά, χαμογέλασε και συνομίλησε με έναν πλανόδιο πωλητή που πουλάει παράνομα λουλούδια και φοροδιαφεύγει;;;;;;;