«Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος»

1
2
Δέσποινα ΚαμπουρήΕίμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος

Τον μεγαλύτερο φόβο της εξομολογείται η Δέσποινα Καμπουρή στο «Εγώ Weekly», ενώ, μιλώντας για την κορούλα της, αποκαλύπτει ότι θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί!

«Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος, που απλά προσπαθώ να το κρατώ μέσα μου, για να μην αντιλαμβάνονται οι άλλοι τις αδυναμίες μου», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Επισημαίνοντας ότι οι φοβίες της εντάθηκαν μετά τον ερχομό της μικρής, η Δέσποινα συνεχίζει: «ξέρω ότι η μητέρα είναι κάτι το αναντικατάστατο και σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα ποτέ να πάθω κάτι και να μην είμαι κοντά στην Έλενα. Αυτό έχει γιγαντωθεί στο μυαλό μου και είμαι πολύ πιο προσεκτική πια σε όλα, από το πώς οδηγώ μέχρι το τι τρώω. Ή κάνω συχνά προληπτικές εξετάσεις. Έχω γίνει πιο συγκροτημένη. Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες που μου έχει προσφέρει η μητρότητα».

«Ναι, σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά δεν το έχουμε βάλει σε πρόγραμμα. Περνάει από το μυαλό μου, γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και αυτό μου έχει στοιχίσει πολλές φορές σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, οπότε δεν θα ήθελα και η Έλενα να είναι μόνη της», αναφέρει επίσης η παρουσιάστρια, ενώ δεν κρύβει ότι η κόρη της είναι η καλύτερή της φίλη και προσπαθεί να περνά πολλές ώρες μαζί της, παρά τα ωράρια της δουλειάς.

newest oldest most voted
Notify of
ξιξι
Guest
ξιξι

Και πολύ Ξιπασμένη, επίσης, χαμήλωσε λίγο γιατί ΕΣΥ χάνεις. Και σταμάτα ε@@@έλους αυτό το ψεύτικο γέλιο όλη την ώρα. Εσύ και η Σκορδά το έχετε παραχέσει, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, μπορεί πολύ καλά να διακρίνει το ψεύτικ