ο 12χρονος που άφησε έγκυο και παντρεύτηκε τη 34χρονη δασκάλα του μιλάει για τη ζωή τους

1
1
  ο 12χρονος που άφησε έγκυο και παντρεύτηκε τη 34χρονη δασκάλα του μιλάει για τη ζωή τους

​Ήταν Απρίλιος του 1997 όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 12χρονος Βίλι Φουαλάου είχε σχέση με την 34χρονη καθηγήτρια του, Μαίρη Κέι Λετουρνό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


Εκείνη, παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε σχέση με τον ανήλικο μαθητή της, ενώ ήταν ήδη έγκυος και στο δικό του παιδί! Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, εκείνη καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για έξι μήνες, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ της απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε επαφή μαζί του.


Ωστόσο, με το που αποφυλακίστηκε πιάστηκαν και πάλι μαζί μέσα στο αυτοκίνητο της, με αποτέλεσμα να ξαναμπεί φυλακή για επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά την αποφυλάκιση της, οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!


Σήμερα, εκείνος είναι πλέον 30 χρονών και παραμένει παντρεμένος με την 52χρονη πλέον, πρώην δασκάλα του, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο κόρες, τις Όντρει και Τζώρτζια.

Με τις κόρες τους


Για πρώτη φορά, μετά από 18 χρόνια ο 30χρονος έδωσε μια συνέντευξη στο ABC, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο, για την κοινή ζωή τους, με αφορμή την επέτειο για τα δέκα χρόνια του γάμου τους. Ο ίδιος, αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήταν στα σχέδια τους, από την αρχή της σχέσης τους, ο γάμος!


«Δεν νομίζω ότι έχει κανείς 10 καλά χρόνια γάμου. Σ’ έναν γάμο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όμως, το θέμα είναι πώς καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Πάντα σχεδιάζαμε το γάμο μας, δεν άλλαξε κάτι στην σχέση μας, μετά από αυτό. Ωστόσο, οι δυο κόρες μας γεννήθηκαν εκτός γάμου».

Πάντως, για την συγκεκριμένη υπόθεση που είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα, έχει γραφτεί και βιβλίο.

newest oldest most voted
Notify of
ωω
Guest
ωω

αυτος είναι ο πρωην δωδεκάχρονος και αυτή η πρωην τριαντατετραχρονη; ημαρτον ρε, αναποδα τα λετε