Νίκος Αποστολόπουλος: Η αδικοχαμένη «άγνωστη» σύζυγός του και η οικονομική καταστροφή

0
8
Νίκος Αποστολόπουλος Η αδικοχαμένη άγνωστη σύζυγός του και η οικονομική καταστροφή

Πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Αποστολόπουλος σε συνέντευξή του θα αποκάλυπτε ότι υπήρξε παντρεμένος για πολλά χρόνια. Ποια ήταν η γυναίκα αυτή που αποτέλεσε σταθμό στη ζωή του; Ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας στο περιοδικό Peolpe, αναφέρθηκε στο γάμο του με τη καλλονή Γαλλίδα Mirrable, που ήταν μαζί από το 1979 μέχρι και το 2008, που τους χώρισε ο θάνατος.

«Πλέον αγναντεύει τις θάλασσες από το κτήμα που έχω στην Αχαΐα. Εκεί όπου ήθελα να χτίσουμε ένα σπιτάκι. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ενώ στην συνέχεια έκανε λόγο για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια, κάτι που τον «στοιχειώνει» μέχρι και σήμερα συναισθηματικά αφού έπεσε θύμα του συνεταίρου του.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνεργάτης μου και μου είπε «κύριε Νίκο καλημέρα σας. Μας έκλεισαν όλα τα γραφεία». Στη συνέχεια έμαθα ότι συνεταίρος μου δεν πλήρωνε τις τράπεζες κι επειδή είχε δέκα εργοστάσια στην Ιταλία κήρυξε πτώχευση. Εκείνος εξαφανίστηκε και οι δικοί μου λογαριασμοί δεσμεύτηκαν. Είχα εντελώς καταστραφεί! Το πλήγμα ήταν μεγάλο, κυρίως για την περηφάνια μου» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.