Οι βολές του Τριαντάφυλλου στον Ρέμο: «Τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο;»

0
1
Οι βολές του Τριαντάφυλλου στον Ρέμο Τι φοβήθηκε Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Αντώνη Ρέμο με αφορμή τον αποκλεισμό από το Voice του φίλου του Αντώνη Σιγανού, ο οποίος διαγωνίστηκε με τον Αλέξη Πρεβενά.

Ο τραγουδιστής που από την πρώτη στιγμή στήριξε τον φίλο του από την Ρόδο, επιτέθηκε στον Αντώνη Ρέμο, χαρακτηρίζοντας άδικη τη συμπεριφορά του.

«Ο Αντώνης ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι… Σιγανός. Τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι «ότι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον», έτσι δεν πάει; Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει», είπε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.