Οι υποδείξεις του Μουτσινά στην Στεφανίδου: «Έχεις την σοβαρή εικόνα, της συζύγου Ευαγγελάτου. Με έχεις εκνευρίσει πολύ»

0
2
Οι υποδείξεις του Μουτσινά στην Στεφανίδου Έχεις την σοβαρή εικόνα της συζύγου Ευαγγελάτου Με έχεις εκνευρίσει πολύ

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Μια» και δεν αρκέστηκε αποκλειστικά στον ρόλο του καλεσμένου, αφού ανέλαβε και χρέη παρουσιαστή, όταν αποφάσισε να ξεκινήσει τις ερωτήσεις στηνΤατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τις υποδείξεις σχετικά με την εικόνα της.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιάστης, παραδέχτηκε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τον έχει εκνευρίσει πάρα πολύ και της εξήγησε ότι θα ήθελε περισσότερο να είναι ο εαυτός της και να μην συμπεριφέρεται ως «σύζυγος Ευαγγελάτου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου παρέμεινε αρκετά ψύχραιμη και αντιμετώπισε με χιούμορ τις υποδείξεις του καλεσμένου της.  «Με εκνευρίζεις πάρα πολύ και θα στο πω με καλή διάθεση. Είσαι πολύ κλόουν και δεν μας έκανες τη χαρά και την τιμή να το απολαύουμε. Είσαι αστεία, τσαλακώνεσαι, αλλά έχεις την σοβαρή εικόνα, τη σύζυγο Ευαγγελάτου. Είσαι αστεία όμως. Είναι λάθος που δεν το έχουμε δει», της είπε ο ίδιος.

«Καλέ, το έβγαλα αυτό αλλά δεν το θέλανε! Σεπτέμβρη με Ιανουάριο το έβγαλα, αλλά δεν το θέλανε. Εγώ πέρναγα καταπληκτικά, αλλά…» και στο σημείο αυτό σταμάτησε για μια στιγμή, για να ρωτήσει τον καλεσμένο της, «Καταρχήν, τώρα ποιος παίρνει συνέντευξη από ποιον;», για να της απαντήσει ο Νίκος Μουτσινάς «ταυτόχρονα γίνεται αυτό! Άσε με να κάνω comeback», ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μία» δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε: «Είμαι κλόουν, κάθε φορά στο γραφείο στη σύσκεψη αυτά τους κάνω, αλλά είμαστε τόσοι κλόουν στην τηλεόραση, πού να χωρέσουμε όλοι;».