Εργαζόταν σε νεκροταφείο για τα ως προς το ζην, κορυφαίος δημοσιογράφος-παρουσιαστής

1
0
Εργαζόταν σε νεκροταφείο για τα ως προς το ζην κορυφαίος δημοσιογράφοςπαρουσιαστής
Είναι μια άγνωστη πτυχή της ζωής του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους-παρουσιαστές, στο παρελθόν όμως χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Και δεν υπήρξε μόνο περιπτεράς όπως είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν. Σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος ο Γιώργος Παπαδάκη απαντώντας σε όλους αυτούς που τον κρίνουν «λαϊκιστή» ότι έχει κουβαλήσει μέχρι και στεφάνια στο νεκροταφείο. 

Κατά καιρούς, σας έχουν κατηγορήσει για λαϊκισμό. Ο χαρακτηρισμός του «λαϊκιστή» σάς ενοχλεί ή τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας;

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ας λένε ό,τι θέλουν. Την ζωή την ξέρω, δουλεύω από τα 12 μου χρόνια και δεν ήμουν από… τζάκι. Έχω κάνει χιλιάδες δουλειές για να επιβιώσω»

Νομίζω πως πια δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει ότι έχετε υπάρξει περιπτεράς!

«Σίγουρα, γιατί από τόσες δουλειές που έχω πει κατά καιρούς ότι έχω κάνει, κάποιοι κόλλησαν σε αυτήν. Εδώ τους έχω πει ότι έχω δουλέψει μέχρι και σε… νεκροταφείο»

Λέτε αλήθεια;

«Μάλιστα, τη δουλειά αυτή την έπιασα μαζί με έναν κολλητό μου, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ο άνθρωπος καθηγητής πανεπιστημίου. Κουβαλούσαμε στεφάνια. Κατά τα άλλα, και γκαρσόνι έχω υπάρξει και σε εργοστάσια έχω δουλέψει και σε οικοδομή και στα πάντα. Και αυτά δεν τα αναφέρω γιατί θέλω να μου τα χρεώσει κάποιος σαν… γαλόνια, αλλά γιατί έτσι έμαθα τη ζωή».

 
newest oldest most voted
Notify of
,
Guest
,

ουστου ΠΑΠΑΔΑΚΗ