Άγιο είχε ο Κώστας Σόμμερ- Αναποδογύρισε το ιστιοφόρο του και παραλίγο να πνιγεί!

0
1
Άγιο είχε ο Κώστας Σόμμερ Αναποδογύρισε το ιστιοφόρο του και παραλίγο να πνιγεί

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη ήταν ο Κώστας Σόμμερ κι έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη που λίγοι μέχρι σήμερα γνώριζαν. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πήγαινε βόλτα με το φουσκωτό του όταν ξαφνικά εκείνο αναποδογύρισε και παραλίγο να πνιγεί.

«Μου αναποδογύρισε ένα ιστιοφόρο στην Κρήτη και μας έβγαλαν εμένα και ένα άλλο παιδί τελευταία στιγμή. Θα ψοφάγαμε. Έφερα τούμπα λοιπόν ένα ιστιοφόρο το οποίο πίστευα πως μόλις βουτήξω και λύσω τα σκοινιά θα ξαναγύριζε όμως δεν γύρισε ποτέ» θυμήθηκε ο ηθοποιός. 

«Ήμασταν εγώ και ένα παιδί. Τον έστειλα να μου λύσει αυτό το μπέρδεμα του σκοινιού που είχε γίνει. Μέχρι να φτάσει μπροστά έπεσε μέσα στη θάλασσα. Τον βλέπω και του πετάω ένα σκοινί που είχα για να μπορέσει να γαντζωθεί από κάπου. Τότε με το που γυρίζω μπροστά το σκάφος ανεβαίνει σ’ ένα κύμα και με το που βγαίνει αρχίζει και μπαίνει νερό πάνω από το πανί. Πήγα να του δώσω τιμονιά να το γλιτώσω , έκανε ένα περίεργο θόρυβο και μπήκε στο βυθό όλο» δήλωσε και πρόσθεσε: «Τότε πέφτω στη θάλασσα και αρχίζω και παθαίνω κράμπες στα χέρια και τα πόδια. Είχε περάσει μία ώρα και περνάει ένα φουσκωτό. Ήταν ένας δύτης ο οποίος κατάλαβε τα ρεύματα από κάτω ανέβηκε πέρναγε μπροστά μου και με μάζεψε. Μαζέψανε και το άλλο το παιδί και δόξα τω θεώ βγήκαμε έξω».