Καλομοίρα: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε με το πρόβλημα υγείας των διδύμων της

4
3
Καλομοίρα Οι δύσκολες ώρες που πέρασε με το πρόβλημα υγείας των διδύμων της

Ο ερχομός των διδύμων γέμισε συναισθήματα χαράς την Καλομοίρα και τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Λίγο μετά την γέννησή τους όμως έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε, με το Νίκο και τον Δημήτρη να πρέπει να μείνουν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ για όλα όσα πέρασαν.

Τους πρώτους μήνες της ζωής τους είχε κινδυνεύσει η υγεία τους.

«Ήταν πολύ δύσκολα. Άκουγα στο παρελθόν μαμάδες που τα δίδυμά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά στο σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον που είναι δυο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα το Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά».

Φοβήθηκες ακόμα και για το ενδεχόμενο να μην ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν;

«Ήταν πραγματικά τραυματική εμπειρία. Δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ο γιατρός δεν έλεγε «μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά» γιατί φοβόταν την ευθύνη και τις μηνύσεις. Μου είπε μόνο «μέχρι στιγμής είναι καλά» αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα μήνα». Με πήραν τηλέφωνο ένα βράδυ και με ενημέρωσαν ότι ο Νίκος έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του. Ήμασταν κάθε μέρα χάλια με τον Γιώργο. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο νοσοκομείο. Στις 8 το βράδυ έπρεπε να φεύγουμε. Τα μωρά ήθελαν προσοχή.Δόξα το Θεώ πέρασε. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά.

newest oldest most voted
Notify of
ουστ
Guest
ουστ

μάλλον στο μυαλό όπως και η μαμά τους.

Χριστ
Guest
Χριστ

Μαλλον στους πνευμονες. Αφου γεννηθηκαν @@@ εβδομαδες πρωωρα.

κ
Guest
κ

Δωστε στο κορ@@@σι μια εκπομπη να ηρεμησει.Μας τα εχει πρη@@@ι.Αντι να κατσει να ευχαριστηθει το θειο δωρο που της δοθηκε καθεται και ασχολε@@@αι περισσοτερο με το να δειχνει στα σοσιαλ μιντια την ζωη της.Ελεος πια.

ΑΠΟΡΙ
Guest
ΑΠΟΡΙ

Δεν καταλαβα τι ειχαν;;;Καρδια η προβλημα στους πνευμονες;;;