Μιχάλης Κουινέλης: «Προτιμώ να μου λείπει συνέχεια η Ήβη, παρά να είμαστε συνέχεια μαζί»

0
3
Μιχάλης Κουινέλης Προτιμώ να μου λείπει συνέχεια η Ήβη παρά να είμαστε συνέχεια μαζί

Ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento που έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί ιδιαίτερα ως coach στο «The Voice» σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» μίλησε για την αγαπημένη του Ήβη Αδάμου κι όλα όσα αγαπάει σε εκείνη.

– Έχεις πει ότι η Αλεξανδρούπολη είναι το καταφύγιό σου. Πώς περνάς τον χρόνο σου εκεί; Έχεις φίλους;

«Η Αλεξανδρούπολη είναι το σπίτι μου. Μένω και στην Αθήνα, αλλά το σπίτι μου είναι εκεί. Έχω φίλους από το σχολείο κιόλας και είναι η καλύτερή μου, όταν μαζευόμαστε σε κουτούκια και ταβερνούλες και πίνουμε κρασάκια και τσίπουρα. Η ζωή μου τσουλάει εκεί, όπως τσούλαγε πάντα. Εκεί είναι οι φίλοι και η οικογένειά μου.»

– Το γεγονός ότι η Ήβη Αδάμου μένει στην Αθήνα, δεν επηρεάζει τη σχέση σας;

«Νομίζω ναι, αλλά μόνο προς το καλύτερο! Η απόσταση δυναμώνει τη σχέση, δεν την αφήνει να ρουτινιάσει. Σου λείπει ο άλλος πιο πολύ. Όποτε μπορώ κατεβαίνω εγώ και όποτε μπορεί έρχεται κι εκείνη αρκετά συχνά. Προτιμώ να μου λείπει συνέχεια η Ήβη, παρά να είμαστε συνέχεια μαζί και να κουραστούμε.»

– Πιστεύεις ότι τα «δύσκολα» βοηθούν τη σχέση, κάνοντάς μας να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο;

«Αυτό ακριβώς! Νομίζω πως οι δυσκολίες ενώνουν τα ζευγάρια. Οι ευκολίες τα χωρίζουν. Στα δύσκολα φαίνεται το ήθος, η υπευθυνότητα και η αγάπη του κάθε ανθρώπου. Και η συνέπειά του, φυσικά. Έτσι δοκιμάζεται ο άλλος και «διαβάζεται» ευκολότερα και η συμπεριφορά του. Άσε που, με αυτό τον τρόπο, βλέπεις αν θες να είσαι με τον άλλον, αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που σας ενώνει.»

– Τι είναι αυτό που αγαπάς και εκτιμάς πιο πολύ στην Ήβη;

«Τον επαγγελματισμό της, την προσέγγισή της στα πράγματα, το ότι είναι πολύ ώριμη, παρά το μικρό της ηλικίας της και ότι στα δύσκολα είναι αντράκι και αντεπεξέρχεται. Τη θεωρώ στήριγμά μου, γιατί μου απέδειξε ότι μπορείς να βασιστείς πάνω της σε μία δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

– Σε στεναχώρησαν ποτέ δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τη σχέση σας;

«Δεν έπεσα και στα πατώματα με κάποιες ανακρίβειες. Κοίτα, εγώ ήμουν εικονολήπτης σε δελτίο ειδήσεων, στην επαρχία. Δούλεψα με δημοσιογράφους και ξέρω τη δουλειά τους. Σε πληροφορώ ότι εκεί, παρόλο που είναι «επαρχία» και δεν είχαν την «αίγλη» του κέντρου, έκαναν πολύ καλό ρεπορτάζ. Έπαιρναν μία πληροφορία και πριν παίξει, την έψαχναν και το διασταύρωναν. Αυτούς τους δημοσιογράφους αγαπώ. Όταν εγώ είμαι στη διάθεση όλων, γιατί να μη με πάρουν; Tο τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Πώς μπαίνουν κάποιοι έτσι πρόχειρα σε αυτή τη διαδικασία, η οποία μπορεί να σε προσβάλει μετά; Και βγαίνουν κι από πάνω, γιατί σου λένε: «μα λέω την άποψή μου!». Για να είσαι όμως εκεί, υπάρχει κάποιος λόγος. Προφανώς σε γουστάρει ο κόσμος και είσαι εκεί που είσαι. Κι αφού σε γουστάρει το κοινό, πες του την αλήθεια! Μάθε, ψάξε και πες την.»