Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ο Ιωάννης μου έχει βγάλει υποκοριστικά τώρα που έχω παχύνει»

0
2
Βανέσα Αδαμοπούλου Ο Ιωάννης μου έχει βγάλει υποκοριστικά τώρα που έχω παχύνει

Όπως έγινε γνωστό, η Βανέσα Αδαμοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα κιλά που έχει πάρει, τις αλλαγές στο σώμα της και τα υποκοριστικά που της έχει βγάλει ο σύντροφός της.

Την επηρεάζουν οι αλλαγές στο σώμα της; «Καθόλου. Η κοιλιά μου την τελευταία εβδομάδα μεγάλωσε πολύ. Μάλιστα τον πρώτο καιρό αναρωτιόμουν: “Δε θα μεγαλώσει; Έτσι θα μείνει;”. Το αστείο είναι ότι κάποιες ημέρες ξυπνούσα και ένιωθα ότι δεν έχω φουσκωμένη κοιλιά. Τηλεφωνούσα στη μητέρα μου και της έλεγα: “Δεν έχω κοιλιά”. Μου φαινόταν ότι ξεφούσκωνε και γινόταν και πάλι επίπεδη», παραδέχτηκε στον Αστέρη Κασιμάτη και το περιοδικό ΟΚ.

Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής; «Δε ζυγίζομαι, από τα ρούχα μου καταλαβαίνω ότι παίρνω κιλά. Έχω πάρει περίπου έξι, αλλά πάντα πρόσεχα το σώμα μου. Όμως, ανήκω σε εκείνους τους τυχερούς που τρώνε και δεν παχαίνουν, οπότε δεν προσέχω πολύ. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον εαυτό μου με μαγουλάκια, πιο μεγάλο στήθος, καμπύλες και χαίρομαι. Πάντα ήμουν αδύνατη, και όλοι μου έλεγαν ότι έχω χάσει κιλά ή ότι φαίνομαι κουρασμένη. Επομένως τώρα το ευχαριστιέμαι. Μ’ αρέσει γιατί σκέφτομαι “Πότε θα ξαναδώ τον εαυτό μου έτσι;”».

Έχει περισσότερη όρεξη για φαγητό; «Νομίζω ότι θα καταρρίψω ένα μύθο. Λιγούρες δεν έχω. Πιστεύω ότι οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας έλεγαν ότι έχουμε λιγούρες, για να βρίσκουν δικαιολογίες να φάνε – μάλλον ήταν ψυχολογικό. Δε μου έχει “μυρίσει” ποτέ τίποτα. Όπως έτρωγα και πριν, έτσι και συνεχίζω. Αλλά γενικά έτρωγα και πριν μείνω έγκυος. Αυτό που άλλαξε με την εγκυμοσύνη είναι ότι θέλω πολύ να τρώω κάθε μέρα λαδερά και όσπρια».

Ο σύντροφός της τής έχει κάνει σχόλια για τη σιλουέτα της; «Το βλέπουμε πολύ στην πλάκα, γιατί κι εκείνος με έχει συνηθίσει πιο μινιόν και τώρα που είμαι πιο φουσκωμένη γελάμε πάρα πολύ. Μου έχει βγάλει και υποκοριστικά. Δεν θα σου πω πώς με λέει, γιατί το βλέπω να μπαίνει στον τίτλο και να αναπαράγεται παντού».