Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί το «Happy Day» του χρόνου

0
1
Ελένη Τσολάκη Αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί το Happy Day του χρόνου

Όλα όσα είπε για τη συνεργασία της με τον Alpha άλλά και τη σχέση της με τον γάμο.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εκπομπή «αποκαλυπτικά» και αποκάλυψε πως η εκπομπή «Happy Day» θα συνεχιστεί ακι του χρόνου. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:  «Είμαι της παρέας, νομίζω ότι οι παρέες κάνουν τη διαφορά. Οι ομάδες διαμορφώνουν ένα καλό αποτέλεσμα. Την επόμενη σεζόν συνεχίζουμε και πάμε και του χρόνου. Όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε αποδίδει και περνάμε ωραία. Περνάει και ωραία ο κόσμος και αυτό είναι το σημαντικό».

Όσο για το αν σκέφτεται τον γάμο η Ελένη Τσολάκη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνω έρχομαι πιο κοντά σε αυτή την ιδέα. Δεν κλείνω όμως τα μάτια μου και το ονειρεύομαι. Αν είναι να έρθει θα έρθει».

Πριν λίγες μέρες η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «People» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του δέρματος και αποκάλυψε ποιες διακοπές έχουν χαραχτεί στη μνήμη της: «Οι καλοκαιρινές διακοπές που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου ήταν πριν από έξι χρόνια, όταν πήγαμε με την παρέα μου στη Ρόδο. Ήταν οι πιο ανέμελες διακοπές που έχω ζήσει. Απολαύσαμε μπάνια σε ωραία νερά, βόλτες στα σοκάκια του νησιού και κλάμπινγκ. Ήμουν όλη μέρα με μαγιό και σορτσάκι.»

Όσο για την προστασία που επιλέγει η Ελένη είπε: «Δεν παραλείπω ποτέ να φοράω αντιηλιακό και να το ανανεώνω συνέχεια. Κάθομαι κάτω  από ομπρέλα και δεν κάνω ηλιοθεραπεία με τις ώρες. Στην εφηβεία μου δεν ήμουν τόσο προσεκτική, αλλά μεγαλώνοντας προσέχω πολύ τον εαυτό μου.»