Ο Σεβάν αποκαλύπτει ποιος coach θα βγάλει τον νικητή του φετινού Voice!

3
2
Ο Σεβάν αποκαλύπτει ποιος coach θα βγάλει τον νικητή του φετινού Voice

Ο Σεβάν ξαναχτυπά και προβλέπει τον νικητή του «The Voice 2». Ο Σεβάν βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και έκανε τις προβλέψεις για τον δεύτερο κύκλο του σόου που θα συζητηθούν. 

Όπως προέβλεψε και πάλι η Δέσποινα Βανδή θα βγει νικήτρια. «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Η ενέργεια της ομάδας της Δέσποινας Βανδή είναι μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

 Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ζήτησαν επίσης και μια πρόβλεψη για τους ίδιους και ο ενορατιστής ανέφερε: «Η εκπομπή θα συνεχιστεί και θα είναι πρώτη. Υπάρχει κάτι που θα γίνει παράλληλα με την εκπομπή. Θα το παρουσιάσετε μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά σε άλλες εκπομπές». Επίσης αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα κάνει και τρίτο παιδί!

newest oldest most voted
Notify of
ΡΒ
Guest
ΡΒ

Μην το @@@συνεριζετε το Λιαγκα ειναι Διδυμος στο ζωδιο και εχει τις κυκλοθυμιες του.Ποτε ετσι ποτε @@@βετσι.

οξωω
Guest
οξωω

ειναι απεγνωσμενο το βλαχοζευγαρο απιστευτα και βασιζεται σε μα@@@ς και μελλοντολο@@@ς πολυ απελπισια και @@@φτυλα.επιπεδο 0 αξιοπρεπεια 0 οπως οι ιδιοι

λοιπο
Guest
λοιπο

το αρτ τον ειχε τον σεβαν καταλαβαινετε και περσυ ο λιαγκας τον εβριζε και μας ελεγε να μην πιστευ@@@ σε μαντζουνια και μαγιολικια βαλτε το @@@i@@@@@@@@@ το περσινο για να δε@@@ε ποσο κολοτουμπας και διπροσωπος ειναι.