: «Όταν είσαι γνωστός η χυλόπιτα πονάει πιο πολύ»

0
7
Γιώργος Παπαδόπουλος Όταν είσαι γνωστός η χυλόπιτα πονάει πιο πολύ

Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και αποκάλυψε πως έχει φάει χυλόπιτα από γυναίκα

«Ναι έχω φάει «χυλόπιτα». Εννοείται πως μου το έχω ζήσει αυτό. Μάλιστα όταν είσαι γνωστός η «χυλόπιτα» πονάει πιο πολύ να ξέρεις…», δήλωσε ο ίδιος.

Ενώ, όταν χωρίζει «πέφτει» στα πατώματα; «Είμαι από αυτούς που πέφτουν στα πατώματα, κλείνονται στο σπίτι και ακούω πολύ Αντώνη Βαρδή. Ζω 1,5 εβδομάδα πενθώντας κατά μία έννοια. Το δίδαγμα που έχω πάρει από τέτοιες στιγμές είναι ότι η ζωή συνεχίζεται».

Φέτος, τον είδαμε να είναι βοηθός της Μελίνας Ασλανίδου στο «The Voice». Αν ξεκινούσε τώρα τη καριέρα του θα δήλωνε συμμετοχή στο παιχνίδι; «Με τα μυαλά που κουβαλούσα στα 18 μου δεν θα δήλωνα συμμετοχή, γιατί φοβόμουν πολύ την έκθεση και την κριτική. Από το 2003 που ξεκίνησα δισκογραφικά από την Κύπρο προσπαθώ να κάνω προσεκτικά βήματα και να αξίζω αυτό που κερδίζω. Δεν θέλω τίποτα να μου δίνεται δωρεάν κι απλόχερα, θέλω να χύσω ιδρώτα για να το πετύχω. Ωστόσο με τα σημερινά μυαλά που κουβαλώ θα πήγαινα στο «The Voice» γιατί σου ανοίγει μια τεράστια πόρτα».